2777
2789

خانوما کسی جدیدا انومالی داده ؟

چرا جدیدا میگن تا هفته ی ۱۸ باید انجام بدی حتما من یادمه برا پسرم ۲۰ هفته بود رفتم 

فردا ۱۸ هفتم تموم میشه مامای شبکه بهداشت گفتن حتما باید فردا انجام بدی منم باید برم شهر دیگه نمیتونم 

واقعا نمیشه چند روز دیرتر انجامش داد ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم چون اگه خدایی نکرده بچه ناهنجاری و مشکل داشته باشه فقط تا هفته ی ۱۸ اجازه سقط میده پزشک قانونی. وگرنه ازون هفته بگذره مثلا هفته ی ۲۰ باشی بری و خدایی نکرده مشکل داشته باشه جنین اجازه سقط نمیدن و تو میمونی و یه بچه مشکل دار.

من نوزده هفته و دو روز انجام دادم همین هفته پیش

این گیر داده حتما برو انجام بده به منشی دکترم زنگ زدم برام بپرسه گفت دکتر سرش شلوغه حتما فردا برو 

استرس گرفتم ی وقت دیر نشه 

فکر کنم برای اینکه اگر گوش شیطون کر مشکلی داشته باشه، بشه دستور سقط داد.آخه زمان داره دستور سقط قانو ...

اخه من فردا ۱۸ هفتم تموم میشه دیگه فرقی نداره 

ان تی هم همه چی اوکی بود خداروشکر 

ببین عزیزم چون اگه خدایی نکرده بچه ناهنجاری و مشکل داشته باشه فقط تا هفته ی ۱۸ اجازه سقط میده پزشک ق ...

اصلا استرس گرفتم من فردا ۱۸ هفتم تمومه دیگه 

شوهرمم نیست باید مسیر دوساعته با آژانس برم و بیام 🤕

اصلا استرس گرفتم من فردا ۱۸ هفتم تمومه دیگه شوهرمم نیست باید مسیر دوساعته با آژانس برم و بیام 🤕

استرس نگیر عزیزم بزن تو گوگل سرچ کن میاد فک میکنم تا ۱۸ هفته و ۴ روز یا ۵روز میشه سقط قانونی کرد.البته که بچت حتما سالمه و نگران نباش ولی احتیاط شرط عقله. ببین اگه تا ۱۸ هفته و ۴روز بود مثلا تو همین یوی دوروز باشوهرت برو اگه نه راس ۱۸ هفته بود فردا هرجور شده برو خودت

استرس نگیر عزیزم بزن تو گوگل سرچ کن میاد فک میکنم تا ۱۸ هفته و ۴ روز یا ۵روز میشه سقط قانونی کرد.الب ...

من فردا ۱۸ هفته و ۶ روزم میشه 🤕🥺

پس حتما باید برم