2777
2789
عنوان

توروخدا جواب بدین

188 بازدید | 11 پست

من دوماهه تواقدامم تواین دوماه دردشکم شدید گرفتم ماه قبل یک هفته زودترپریودشدم باشدت کم که بی سابقه بوداین ماه روز22پری ازبتام صفربوددوروزبعدش به مدت 4روزترشح قهوه ای داشتم که روزاخرترشح بیبیچکم هاله انداخت دوروزبعدش از بتادادم 59بودم دوباره بعد48ساعت تکرارکردم شده 19یک ذره هم خونابه دارم خیلی کم یعنی داره سقط میشه؟ 😭😭😭😭😭

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن

چیزی نبوده ک سقط بشه عزیزم.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرامثبت شده ازم؟ 

دوران اقدام پیش میاد احتمالن میخاسته لقاح انجام بشه اما نشده .جنین تو هفته های بالاتر تشکیل میشه وقتی بتا بالای ۲هزاربشه .شما تو مرحله تشکیل ساک ولقاح بودی.

نگران نباش انشالله ماه بعد همه چی خوب پیش میره

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
دوران اقدام پیش میاد احتمالن میخاسته لقاح انجام بشه اما نشده .جنین تو هفته های بالاتر تشکیل میشه وقت ...

مرسی.. کلی گریه کردم امشب.. شوهرم میگه واسه بارداری بعدی باید3ماه صبرکنیم یعنی میشه این ماه اقدام کنیم؟ 

دوران اقدام پیش میاد احتمالن میخاسته لقاح انجام بشه اما نشده .جنین تو هفته های بالاتر تشکیل میشه وقت ...

چه چیزهایی باعث میشن لقاح انجام نشه؟ 

مرسی.. کلی گریه کردم امشب.. شوهرم میگه واسه بارداری بعدی باید3ماه صبرکنیم یعنی میشه این ماه اقدام کن ...

اره عزیزم میشه اقدام کنی درصورتیکه جنین بزرگ باشه بالای ۳یا۴ماه اونوقت میگن چندماه اقدام نکنید تا رحم به حالت قبل برگرده.شما رحمت مشکلی نداره😘

اره عزیزم میشه اقدام کنی درصورتیکه جنین بزرگ باشه بالای ۳یا۴ماه اونوقت میگن چندماه اقدام نکنید تا رح ...

خیلی ممنون... مردم ازناراحتی

چه چیزهایی باعث میشن لقاح انجام نشه؟ 

عزیزم فقط استرس نداشته باش😘منو شوهرم هردو ازمایش دادیم همه چی عالی بود وندماه امپول وقرص...مصرف کردم بازم باردارنشدم 

ماه دهم اقدام ک خسته شدم وبیخیال دارو هم مصرف نکردم حتی کیت تخمک گذاری نزدم روزای اقدام هم تعیین نکردم فقط ۳باررابطه داشتیم وباردارشدم.توهم بیخیال باش بخاد بیاد خودش میاد به گریه وزاری التماس کردن نیست😘

عزیزم فقط استرس نداشته باش😘منو شوهرم هردو ازمایش دادیم همه چی عالی بود وندماه امپول وقرص...مصرف کرد ...

زیرسایه پدرومادر خوشبخت شه گل پسرت.. آروم شدم یه ذره

زیرسایه پدرومادر خوشبخت شه گل پسرت.. آروم شدم یه ذره

مرسی از دعای خوبت😘