2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاحه شرکتی از سه تومن تاچهار میلیونو پونصد هستش صفحه کورینشم یک وپونصد تا چهارونیم 😩😩😩😩

واییی🥶🥶😓😓 واقعا نمیدونیم چیکا کنیم

تفریح پسرونه ¡ هرزگی دخترونه ¡ چقدر دنیامون کثیفه... کثیف... کثیف (: 🖤🚶🏻‍♀️
من شنیدم شب عاشورا که شمع روشن میکنن میگن چل ممبر😐

نه من اشتباه گفتم در اصلا ۴۱ منبره 

بعد از اذان ظهر روز تاسوعا، دسته دسته مردان و زنانی سیاه پوش با 41 شمع در دست در مساجد و تکایای مختلف اصفهان دیده می‌شوند که مسیر حرکت یکسانی برای پیمودن چهل و یک منبر که در هر کدام از آنها یک شمع روشن می‌کنند، ندارند اما حتما هدفی مقدس و یکسان آنان را گرد هم جمع کرده است. انگار این جمعیت که بخش عمده آن را زنان و دختران تشکیل می‌دهند، شمع های خود را به نیت مادر مصیبت‌ها، حضرت زینب(س) و سالار شهیدان امام حسین و با حرارت عشق و ارادت خود به ایشان شعله‌ور ساخته‌اند.
در این سال هایی که به چهل و یک منبر رفته­ ام بسیار حاجت گرفته ام. کفش هایم را به پا می کنم و قدم می گذارم در کوچه های تاریخی و محله های قدیمی اصفهان.  این آیین در اصفهان از مسجد جامع و از سقاخانه مسجد جامع آغاز می شود. همه دسته ها به این مکان آمده اند تا یک بار دیگر در این مراسم شرکت کنند. جوان هایی که با پای برهنه و سرهایی گل مالیده به این مراسم وارد می شوند تا با ادای این مراسم به حاجت خود برسند.
گرفتن ۴۱ شمع و بسته های شکلات و نذری و پخش آن در بین مردم. روشن کردن شمع ها در کنار سقاخانه ها و در سینی هایی که برای این مراسم تعبیه شده است. جوان ها در راه نوحه خوانی می کنند و مسوول گروه پرچمی را بالا می آورد تا جوان ها راه را گم نکنند و در کنار یکدیگر حرکت کنند. در بین راه گروه به هیئت های عزاداری و حسینیه ها و تکایایی که در محله های قدیمی اصفهان هست می رسند یکی از این مکان ها منزل حاج آقا شجاع در خیابان تاج است. این خانه مربوط به ۴۰۰ سال پیش است که به نام یکی از خیرین اصفهان است و اکنون رو به تخریب است اما در این خانه نیز در عصر تاسوعا یک سینی بزرگ نهاده اند و هیئتی ها از عزاداران با چایی پذیرایی می کنند. پس از خانه حاج آقا شجاع می رسیم به خانه ای تاریخی که در آن آش رشته نذری می دهند و این آخرین مسیر هیئت عزاداری است در اینجا همه هیئت های عزاداری آمده اند و با آش رشته ای که بسیار فراوان است پذیرایی می شوند.

If i was a writer I'd had a better bio     
نه من اشتباه گفتم در اصلا ۴۱ منبره  بعد از اذان ظهر روز تاسوعا، دسته دسته مردان و زنانی سیاه ...

بله همینجوره الان دیگه کم شده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بله همینجوره الان دیگه کم شده

توی اصفهان هست هر سال من میرم😁

البته دوسال هست ک فعلا شناختمش 

نمیدونم امسال برگزار میشه یا نه😷🤒🤕😔

If i was a writer I'd had a better bio     
توی اصفهان هست هر سال من میرم😁 البته دوسال هست ک فعلا شناختمش  نمیدونم امسال برگزار میشه یا ...

من از قدیم در موردش شنیده بودم تو شهر ماهم هست اما خیلی کمتر شده مثلا اش و ایناشو ندیدم ولی خوب بقیه چیزاش کم و بیش هست.امسال فکر نکنم😕

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ولی خیلی خوشگله ومتنوعه  کابینت کاره میگفت دیروز برا یه خونه زدم تو فرشته دویست وده میلیون شد ...

یاخدااااااا🥶🥶🥶🥶🥶🥶😐😐😐😐😐😐🤨

تفریح پسرونه ¡ هرزگی دخترونه ¡ چقدر دنیامون کثیفه... کثیف... کثیف (: 🖤🚶🏻‍♀️