شاید خنده دار باشه ولی یه وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
مایع حاجب رو با فشار وارد رحم میکنن و عکس میگیره دستگاه و مشخص میشه که لوله ها بازن یا نه، یا مشکلی تو رحم هست یا نه..مثلا رحم دو شاخ وتک شاخ مشخص میشه، کیست مشخص میشه، وگر لوله ها جسبندگی داشته باشه با مایع راهش باز میشه گاهی هم باز نمیشه
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
واقعا نمی دونیم باورت میشه از نظر پزشکی نازاییه ی بی علت یا ناشناخته
یه چله بری انجام بده انشاا..ک حامله ای ..ی دستور طب اسلامی هست ک میگن..خرمارو با یکم روغن زیتون میزارین تفت بخوره در حد نرم شدن خرما بعد بهش سیاهدونه اضافه وبعد میزاری یکم دیگه بمونه بعد زیرشو خاموش کن هم خودت تا 20 سیکل وهم شوهرت
ببین باید زنگ بزنی مرکزی ک میخوای بری عکس رنگی بگیری، اونا خودشون بهت میگن. فقط زودتر زنگ بزن. من رفتم رویان، البته قبلش زنگ زدم چون واسه هر دکتری رو قبول نمیکنن، و اینکه بیهوشی هم ندارن. دردشو من فقط همون لحظه حس کردم و بعدش هم هیچ لکه بینی نداشتم
عزیز مادر سه سال از انتطار من میگذره و تو هنوز نیومدی. نمیدونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بیبی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه میخوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بیبیچکام مثبت نمیشد و آزمایشام منفی.💔💔