2777
2789

من شنبه انجام دادم  بهت قرص شیاف بی حسی میزنن زیاد دردنمیکنه عزیزم 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر پریودیت تموم شده برو..

ببین ممکنه درد داشته باشه برات. پس اگر درد داشت فقط نفس عمیق بکش.. ا گر تحمل درد نداری ممکنه اذیت شی، با بیهوشی هم انجام میدن. ببین بدن با بدن فرق داره برای یکی مثل درد پریودیه ، برای یکی دردش خیلی بده. مثل من

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

فک کنم اینجا بی حسی نمیزنن

برای من هم امپول هیوسین زدن، هم شیاف دادن و هم قرص خوردم. اما... 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

مگه چطو ی که درد داره چه کار میکنند

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
روز9 برم خوبه یا ده

بعد تموم شدن پریود برو، از روز  ۷و ۸ تا ۱۰ خوبه بنظرم‌ دکترت کی گفته؟

خودم نمیتونم ازاد بخرم

خودشون نسخه مینویسن برات تا بگیری. مُسکنه، شاید بتونی..

بعد تموم شدن پریود برو، از روز  ۷و ۸ تا ۱۰ خوبه بنظرم‌ دکترت کی گفته؟

چی کار میکنن که درد داره  مگه

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد