2777
2789
عنوان

داداشمم

298 بازدید | 30 پست

سلام. خوبین؟ میشه جریان خواستگاری داداشم بگم کمکم کنید الان چیکار کنیم؟

اول ویژگی داداشم میگم. 70. فوق لیسانس عمران. ماشین داره. خونه هم پدرم براش خریده. کار هم داره. الان سربازه. با این وجود عصرا میره سرکار. حقوقش 3 تومن ایناس. ولی خب پدرم میتونه کمک مالی کنه

خب پارسال شهریور رفتیم خواستگاری یه دختر 76ی. که دانشجو بودن... دختره خیلی به دل هممون نشست. خیلییییییی زیاد. ینی من خودم به شخصه عاشق شدم. مخصوصا چون همسن و سال خودم بودم بیشتر خوشال بودم...

تا اینکه قرار بر این شد که اخر هفته برن با هم صحبت کنن... روز قبلش مامانم زنگ زد که هماهنگ کنه برای فرداش. یهو مامانش گفت که نه دخترمون میگه نه میشه من نرم صحبت کنم... خب؟

ولی درصورتی که چون پدرشون فوت شده قرار بود اگرررر جوابشون اوکی اوکی بود بعد برن به عموش و عمش بگن که بزرگتری کنن و از اونطرفم نگن اره دختر داداشمون الکی شوهر دادن...( و فهمیدیم که گفتن... و اونا هم کلی تایید کردن و کلی موافق بودن) 

خب؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش یبار مامانم زنگ زد بازم همون حرف رو زدن. مامانم با خواهر بزرگش حرف زد که خواهر بزرگش 65 ی هس و هنوز مجرده. گفت نه والا میگه زوده برام و این حرفا...

چون خیلییی دختر خوبی بود ما همینجور پیگیرش بودیم..

تا اینکه هفته گذشته مامان دختره زنگ معرفمون زده بود و گفته بووود 

ما موقع تحیقیق به این نتیجه رسیدیم که پسره متکبره 

و مامانش هم زبون باااازه در صورتی که بخدا مامان من انقد ساااااادس...

ولی داداشمم یکمم مغزوره و از اون پسرا نیس که با همه گرم بگیره...

بعد همه حرفاش به معرفمون گفته بود حاااللا اگر برا پسرشون میخوان زن بگیرن من کاریشون ندارم ولی اگر عجله ندارن بزارن ما فکر کنیم...

بازم امروز معرفمون زنگ زده بود بهشون گفته بود نه دختره میگه مگه از دست من اسیرین میخواین به این زودی شوهرم بدین...

خب؟

خب🙂

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بنظرتوووون من خودم با دختره صحبت کنم؟؟؟؟

ایدی اینستا شو دارم...

اگر صحبت کنم نمیگن خواهرش فوضوله؟ 

چیکار کنم راضیش کنم...بهش بفهمونم مامانم زبون باز نیس...

داداشمم خیلییی دختر رو میخواد خیلی....

اصلا بنظرتون واقعا دختره دیگه قصد ازدواج نداره یا الکی میگه؟

چون خود مامان دختره برای معرفمون عکس فرساد... کسی که قصد ازدواج نداره خب از اول نداره... 

کسیم که میخواد بگه نه. میگه نه ... نه که بگه امتحان دارم. 

هاااااا راسی امروز گفته بود حالا من تا اخر هفته امتحان دارم ذهنمو درگیر نکنید...

بنظرتوووون من خودم با دختره صحبت کنم؟؟؟؟ ایدی اینستا شو دارم... اگر صحبت کنم نمیگن خواهرش فوضوله؟& ...

اه اه زنگ نزنیها اینا یا یه کیس دیگه دارن نیخوان ببینن چی میشه تو اب نمک نگهتون داشتن ..اینجور که کفتی من اصلا خوشم نیومد

عزیزم اینا که از اول انقدر رک عیب گذاشتن رو مادرت . بهتره عقب بکشید فردا از غذا پختن نادرت هم ایراد ...

خیلی دختر خوووبیه

روزی که رفتیم خونشون بعدش به خواهر بزرگترش گفته بوده مادر شوهر خیلی خوبی دارم خیلی ازش خوشم اومده 

میدونین... یکی پشت سر داداشم و مامانم بدگویی کرده...

ولی اگر بشه عروسمون بهشون ثابت میشه اشتباه فکر کرده بودن... ولی خب نمیشهههه...

من بودم حرف میزدم و پا پیش میذاشتم

ولی اینجور حرفا و بزرگتری کردنا قبول مسئولیتم داره

پس‌فردا چیزی بشه باید بتونید جوابگو باشید

من تو سن و موقعیت خودم میتونم تنها هم برم خواستگاری برای برادرام ولی آیا شما با ۲۱ سال سن آمادگی پذیرش مسئولیت این پادرمیونی کردن رو داری؟

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
بنظرتوووون من خودم با دختره صحبت کنم؟؟؟؟ ایدی اینستا شو دارم... اگر صحبت کنم نمیگن خواهرش فوضوله؟& ...

نهههه اصا چیزی نگو خودتو کوچیک میکنی.بذار دختره خودش تصمیم بگیره این حرفاشونم همش بهونست

اه اه زنگ نزنیها اینا یا یه کیس دیگه دارن نیخوان ببینن چی میشه تو اب نمک نگهتون داشتن ..اینجور که کف ...

فکر نکنم اینجور دختری باشه اصلا... 

ینی کلا بیخیالش شیم؟ ما بیخیال شده بودیم... دنبال دختر بودیم. مامانش باز چراغ سبز نشون داد 

ولی خب بازم فتن نه..

اصلا نمیدونیم چیکار کنیم 

داداشمم تا قطعی قطعی از این نه نشنوه اصلاااا نگا هیچ دختری نمیکنه شاید بعد اون عکس 20 تا دختر برامون فرسادن اصلا نگا هم نمیکنه

خیلی دختر خوووبیه روزی که رفتیم خونشون بعدش به خواهر بزرگترش گفته بوده مادر شوهر خیلی خوبی دارم خیل ...

به هر حال تو دخالت نکن ..من که بودم همچین حرفی به مادرم میگفتن ...میدادم ..نیومده انقدر ایراد خب معلومه اینا هم دهن بینن مطمعن نشده به معرف این حرف رو نیزنن ..به تظر من که انقدر که گفتی خدب نیستن شما هم نمیخواد اصرار زیاد کنید

من بودم حرف میزدم و پا پیش میذاشتم ولی اینجور حرفا و بزرگتری کردنا قبول مسئولیتم داره پس‌فردا چیزی ...

من میتونم از سمت خودم و مامانم و بابام بهش قووول بدم تا اخر عمرش هیچووووقت هیچ بی احترامی نمیبینه 

ولی از سمت داداشمم نمیتونم قول بدم بهش... 

شاید چون همسن و سالیم بهتر همو بفهمیم نه؟