2777
2789
عنوان

داداشمم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 30 پست
نهههه اصا چیزی نگو خودتو کوچیک میکنی.بذار دختره خودش تصمیم بگیره این حرفاشونم همش بهونست

بهونه برای نه؟ بهونه برای فرصت بیشتر؟ بهونه برای اینکه ببین صبر میکنیم یا نه؟ بهونه برای بله؟ بهونه برای چی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهونه برای نه؟ بهونه برای فرصت بیشتر؟ بهونه برای اینکه ببین صبر میکنیم یا نه؟ بهونه برای بله؟ بهونه ...

عزیزم چرا انقدر دوست داری مادرت رو کوچیک کنی من جای داداشت بودم نگاه این دختره دیگه نمیکردم ادب حکم میکنه حداقل حرفی شنیدن پای ادب بزارن و نگن انقدر مستقیم  و جواب منفی بدن..اینا ادنای حرف در بیار و دهن بین و خیلی بی ادبی هستن

به هر حال تو دخالت نکن ..من که بودم همچین حرفی به مادرم میگفتن ...میدادم ..نیومده انقدر ایراد خب معل ...

شاید چون پدرش نیست مادرش خیلی حساسه...

چون وقتی داداشم خواستگارش شده بود... مادرش به همکارش گفته بود دخترم یه خواستگار خوبم داره ولی فقط میگن متکبره... نمیدونم بدم یا نه...

شاید حرف مردم باعث شده بدبین شن. بهرحال اونا هم ترسیده شدن

بهونه برای نه؟ بهونه برای فرصت بیشتر؟ بهونه برای اینکه ببین صبر میکنیم یا نه؟ بهونه برای بله؟ بهونه ...

بهونه برای اینکه شما بیشتر بهشون اصرار کنید.بازم خودت میدونی گلم ولی تو چیزی نگی بهتره داداشت خودش صحبت کنه یا مثلا مامانت اینطوری بهتر هست 

عزیزم چرا انقدر دوست داری مادرت رو کوچیک کنی من جای داداشت بودم نگاه این دختره دیگه نمیکردم ادب حکم ...

اونا که رک برنگشتن به خودمون بگن تاازه به اونیم که این حرف رو زدن کلی قسم دادن که نگی بهشونا...

نمیدونم خیلی دختره به دلمون نشسته. خیلی

شاید چون پدرش نیست مادرش خیلی حساسه... چون وقتی داداشم خواستگارش شده بود... مادرش به همکارش گفته بو ...

به هر حال اون ادنی که عقلش دست مردمه نرمال نیست من که خوشم نیومد .خب پدر و ما در اکثر دخترا حساسن دلیل نمیشه ک

بهونه برای اینکه شما بیشتر بهشون اصرار کنید.بازم خودت میدونی گلم ولی تو چیزی نگی بهتره داداشت خودش ص ...

میترسم داداشم حرف بزنه بگن عاااا دیدی پسره دنیال دوس دختر بود نه زن...

وگرن از همون اول ایدیشو داشتم...

به هر حال اون ادنی که عقلش دست مردمه نرمال نیست من که خوشم نیومد .خب پدر و ما در اکثر دخترا حساسن دل ...

میدونم 

اینکه خواهر بزرگه هم تو خونه نشسته و خیلیییی حاکمه خیلی موثره...

من میتونم از سمت خودم و مامانم و بابام بهش قووول بدم تا اخر عمرش هیچووووقت هیچ بی احترامی نمیبینه&nb ...

نه

من منظورم قول نبود

منظورم این بود که بد حرف بزنی یا بی‌موقع چیزی بگی ممکنه همون یه درصد احتمال هم از دست برادرت بره. میتونی مسئولیت قبول کنی و شایسته و منطقی حرف بزنی؟

قول دادن که عجیب‌ترین کار تو مورد شماست

اتفاقا طرف تحقیق کرده با تحقیق میگه نه. هی بهش گیر بدید و بدموقع باز مطرح کنید ممکنه فکر کنه ریگی به کفش برادرته و خبریه که اینهمه التماس میکنید. برای همچین موردی آماده‌ای؟

ممکنه اشتیاق خانواده‌تون رو ببینه و یهو شرایط سخت بذاره و داداشت رو بندازه تو دردسر. از قول داداشت میخکای قول مهریه بدی؟

به قول نیست عزیزم

میدونم برای برادرت ناراحتی. دوس داری شادش کنی و کمک کنی. ولی اینجور حرفا بزرگتر میخواد برای مطرح کردن

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که پیشنهاد بدی برای بر طرف شدن ظن اشتباهش با برادرت مشاوره ازدواج و شخصیت شناسی برن

اگه میتونی رو این موضوع موافقت دختر رو بگیری برو جلو و بگو. بدم نیست ولی وارد جزئیات نشو و قول و تضمین نده

اونم باید دختر رو حضوری ببینی. تو اینستا میپیچونت

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
نه من منظورم قول نبود منظورم این بود که بد حرف بزنی یا بی‌موقع چیزی بگی ممکنه همون یه درصد احتمال ...

اصلا از این خانواده ها نیسن که بزارن هی خواستگار بره خونشون. همین داداش منم معلوم نیس چجوری رامون دادن خخ

خیلی حرفای عجیب میزنه مامانش. مثلا میگه حالا اینا 1 سال صبر کردن بعدا به تلافی این یه سال اذیت دختروم نکنن...

نمیتونیم زوووری که بگم بیا بریم مشاوره. ولی اتفاقا امروز عصر به داداشم گفتم بره یه نوبت مشاوره بگیره شاید بتونه یه راه کاری پیدا کنه...

چون با حرف مردم نظرشون برگشته خیلی ناراحتیم.... 

بنظرتون مشاوره تکی میتونه به داداشم کمک کنه؟

نه من منظورم قول نبود منظورم این بود که بد حرف بزنی یا بی‌موقع چیزی بگی ممکنه همون یه درصد احتمال ...

نه اصلاااا نمیتونم مطمین باشم درست و به موقع و سنجیده حرف میزنم در مووورد همچین موضوعی...

اره واقعا من توانایی همچین چیزی ندارم...