2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله امکانش هست گوشیت رو بزار رو حالت پرواز و برو توی مرور گر فایل aps رو جست و جو کن و  تمام فایل های زیر 2 مگ رو حذف کن از گوشیت 

هممون باید بریم چند واحد دلجویی پیش سعدی پاس کنیم فقط اونجاش که میگه                     ای سرو خوش بالای من   ای دلبر رعنای من                                                                         لعل لبت حلوای من        از من چرا رنجیده ای؟                                                                                       

امکانش خیلی خیلی کمه

احتمال داره رم گوشی داره خراب میشه.

هرچی توی حافظه گوشی هست کپی کنید روی سیستم و یکبار ریست فکتوری بزنید شاید درست بشه

از اطلاعات کارت حافظه هم کپی بگیرید و یکبار فرمتش بکنید

کاربر آقا 
بله امکانش هست گوشیت رو بزار رو حالت پرواز و برو توی مرور گر فایل aps رو جست و جو کن و  تمام فا ...

خود گوشی هزارتا اپ داره زیر ۲ مگ

این راهکار ممکنه باعث بشه گوشی دیگه بالا نیاد

کاربر آقا 

اگه گوشی ات پر باشه ممکنه خود به خود حذف کنه من گوشی قدیمی ام ویروس گرفته بود اگه برفرض عکس جدیدی دان میکردم برای جا شدن خود به خود یسری عکس های قبلی رو پاک میکرد. 

برای رفعش هم فقط فلش کردن نیازه. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊