2777
2789

@تیک_تاک  ‍ 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@تیک_تاک    ‍

فقط خواستم تاپیکی که زدی ببینم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

روز عقدمون خواب موندم تلفن ها هم قطع بود شوهرم بنده خدا داشت سکته می‌کرد فکر می‌کرد پشیمون شدم 😂😂😂 بیدار شدم دیدم چهل و سه تا تماس بی پاسخ دارم😅😅😅

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه بار خواهرشوهرم داخل اتاق خواب بود بعد شوهرم فکر کرد همشون رفتن بیرون شروع کرد به اذیت کردنو شیطنت اونم توو حال بعد یه ربع دیدیم صدای عطسه میاد فهمید چه گندی زده دیگه توو افق محو شدیم

سوتی هام...کاربریمو دوست دارم

دلم میخواد ببینم همسر خودم چه سوتی میده😄

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

کنار خیابون منتظرش بودم که بیاد یه ماشین عییین ماشین خودمون وایساد منم مثل بز رفتم سوار شدم .وقتی دیدم یه پیرمرده جیییغ زدم و پریدم پایین . 

قیافه من😲

قیافه پیرمرده😦

قیافه شوهرم که با ماشین پشتمون بود 😤

قیافه حضار😆😁😂😃😄😅

فقط اهل دلاش میدونن که اسم کاربریم چیه😂