2777
2789
عنوان

کی آی یو آی کرده

635 بازدید | 22 پست

دوستان آی یو آی چطوریه? هزینش و طول دوره اش چقده ? و اینکه اصلا آی,یو ای کنیم خوب هست? یا سقط میشه

من خودم مشکل ندارم و همسرم واریکوسل دارن گفتن آی یو آی, یا آی وی اف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آی یو آی چیز خاصی نیست از اول پریودت بهت کلومیفن با لتروزول میدن بعد سونو میشی تا روز تخمک گذاری معین بشه بعد تو مطب اسپرم شوهرتون میگیرن و بعد جداسازی بهتون تزریق می‌کنند سر و تهش ۱۰ دقیقه زمان می بره 

ببین قبل اینکه بری آی یو آی حتما شوهرت رو تقویت کن با ویتامین و قرص پروفرتیل خیلی خوبه البته خیلی گرونه ولی میارزه بگیری و خودت هم حتما یک ماه پیاز درمانی کن چون تعداد فولیکول خوب رو افزایش میده هر چقدر خودت فولیکول بیشتر داشته باشی شانست زیادتره

آی یو آی چیز خاصی نیست از اول پریودت بهت کلومیفن با لتروزول میدن بعد سونو میشی تا روز تخمک گذاری معی ...

شما یا آشناهاتون انجام دادن کسی? میخوام ببینم اصلا میمونه یانه

ببین من خودم رفتم ولی متاسفانه نگرفت چون دکتر موقع تزریق گفت سرعت اسپرم کمه و احتمالا نشه و نشد ماه بعدش کارایی که بهت گفتم رو انجام دادیم یعنی خودم سیاهدونه عسل خوردم و پیاز درمانی و همسرم هم ویتامین ها و قرص پروفرتیل که اون ماه لتروزول هم خوردم و ۲ تا تخمک داشتم که طبیعی باردار شدم

منم سال۹۶انجام دادم یه تومن شد ومنفی

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
ببین من خودم رفتم ولی متاسفانه نگرفت چون دکتر موقع تزریق گفت سرعت اسپرم کمه و احتمالا نشه و نشد ماه ...

وااااقعااا وای چقد خوب خوشبحالتون.  خب این قرص پروفرتیل رو دکتر به شوهرت تجویز,کرد یا همینطوری خودتون گرفتین خوردین?. ماهم بگیریم چجوری مصرف کنه?

شما طبیعی باردارشدی? بعد از چندسال بچه دارشدی?

با دارو..

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا