2777
2789
عنوان

کی آی یو آی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 22 پست
عزیزم چه طور باردار شدی؟

والا بخواست خداوند

زیر نظر دکتر بودم اون ماه قرص میخوردم آمپول سینال اف هم زدم سه روز۸،۹،۱۰بارداری دوفاستون اینام میخوردم

حتی اون ماه سونو رفتم گفت تنبلی داری

اما باردار شدم همون ماه

خودم که میگم اصلا برا قرصا و آمپول نبوده چون تکراری بودن هرماه استفاده میکردم فقط خواست خداوند بوده

درضمن ماه قبلش ختم صلوات کردم

چله بر هم کرده بودم(چله مرده به همسرم افتاده بود،رفتیم قبرستان رو قبر یکی که باید تازع مرده باشه میپرید که پرید سه بار بعدشم از گِل قبرش برداشتم اومدم خونه کردم تو آب ریختم رو کمرش

این سه تا بوده حالا دیگه نمیدونم چطور شد

میشه برای سلامتی دخترم یدونه صلوات بفرستی؟!؟!ممنونم🥳🙏🏻🥳🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونی من تو مطب دکتر یه خانمی قرص رو بهم معرفی کرد و خودمون گرفتیم واسه سرعت اسپرم بود که ما چون گرون بود فقط یه ورق گرفتیم روزی یدونه خورد البته تعداد اسپرم شوهر من مشکلی نداشت اما قرص ای و سی به همراه عرق کاسنی هم به همسرم دادم شما در کنار اینا ولمن یا قرصای افزایش تعداد هم بدین

می‌دونی من تو مطب دکتر یه خانمی قرص رو بهم معرفی کرد و خودمون گرفتیم واسه سرعت اسپرم بود که ما چون گ ...

اره شوهرم هم تعدادش کمه هم حرکتش. 

حالا من سیاه دونه و عسل رو چجوری بخورم? 

سیاه دونه رو آسیاب کن با عسل قاطی کن هر روز یه قاشق بخور به شوهرت هم کاسنی و خرما زیاد بده

بعد اون قرص لتروزول رو که میخوردی دکتر برات تجویز کرد? یا اونم خودت گرفتی مصرف کردی