2777
2789
عنوان

دخترایی ک تنها زندگی میکنن، سخته بخام تنها زندگی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 64 پست
من تو خونه راحتم. ولی ازادی بیشتری میخوام. مثلا خونوادم روی پسر حساسن. نمیذارن با دوستپسرم برم تفریح ...

آها‌ازاون‌لحاظ

اگه‌ دوس داشتین‌ یه‌ صلوات‌ واسه سلامتی و شغلم بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا  حالا من متاهلم اجازه ندارم تا سر کوچه برم بیام باید شوهرم بعد مادرم اجازه صادر کنن&n ...

ای واای اینجوری که خیلی سخته عزیزم کاش بتونی باهاشون صحبت کنی و اعتمادشونو جلب کنی تا یکم آزادتر باشی .

منم ۲۷ سالمه اما آزادیه کامل دارم فقد دوس دارم مسافرت مجردی برم که همسرم دوس نداره و این اذیتم می کنه اما دارم روش کار می کنم تا هرچی زودتر اینم رفع بشه 🙈😁

خوش بحالت حاضرم کل زندگیمو بدم  مثل  تو بودم

عزیزدلم😂😂😂 انشالله به چیزی که میخوای برسی 

ولی این حرف و نزن چون من مشکلات سختی توی زندگی دارم که راضی نیستم کسی جای من باشه خدا رو خوش نمیاد

از این کاربری دو تا خل و چل استفاده می کنن😁 بنابراین توهم سوتی گرفتن نزنین🤣
عزیزدلم😂😂😂 انشالله به چیزی که میخوای برسی  ولی این حرف و نزن چون من مشکلات سختی توی زندگی د ...

من فقط دعا میکنم شوهرم بمیره راحت شم اونطوری میتونم نفس بکشم بخدا خیلی تو فشارم 

از اینورم نمی تونم به زور گویی هاش چیزی بگم چون به زور راضیش کردم بینیمو عمل کنم اگه پاشم باهاش بحث کنم   نمیزاره عمل کنم   قرار بود  امسال بینیمو عمل کنم چند ماه پیش دعوای شدید کردیم گفت امسال بینیتو عمل نمیکنی افتاد یه سال عقب تر 

حالا قراره سال دیگه اردیبهشت عمل کنم 

اونم داره از وضعیت سو ایتفاده میکنه بدتر زور میگه 

منم قسم خوردم بعد اینکه بینیمو عمل کردم  به زور و دعوا هم که شده اینستا هم نصب کنم بیرونم برم با خواهرم  اونم هر غلطی خواست بکنه 

احمق بیشور 

من فقط دعا میکنم شوهرم بمیره راحت شم اونطوری میتونم نفس بکشم بخدا خیلی تو فشارم  از اینورم نمی ...

پس اسیر گیر آورده شوهرت ظاهرا 

چرا ازش جدا نمیشی؟

پس اسیر گیر آورده شوهرت ظاهرا  چرا ازش جدا نمیشی؟

چون یه دختر دارم و اینکه  ما ها تو خوانوادمون سر اینچیزا طلاق نمیگیریم  اینطوریه که یازرنگ باش  حرف خودتو به کرسی بشون یا بساز و بسوز 

چون یه دختر دارم و اینکه  ما ها تو خوانوادمون سر اینچیزا طلاق نمیگیریم  اینطوریه که یازرنگ ...

ناراحت شدم عزیزم 

انشالله مشکلت حل بشه❤

من فقط دعا میکنم شوهرم بمیره راحت شم اونطوری میتونم نفس بکشم بخدا خیلی تو فشارم  از اینورم نمی ...

منم قراره  ۲ ماه دیگه انشالا مماخمو عمل کنم بااینکه شوهرم موافق نیس اما به اونچه صورت خودمه بدن خودمه والااا 😂