2777
2789
عنوان

دخترایی ک تنها زندگی میکنن، سخته بخام تنها زندگی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 64 پست
۲۲ سالته تنها زندگی میکنی ؟  دوست پسر اینا میاری خونه ؟ببخشید ها رکم

😂😂😂😂نه عزیزم اصلا دوست پسر ندارم که بیارم خونه 

فارغ از کرونا من از صبح تا شب درگیر کارم شبم که میام خونه خستم یکی دوتا از دوستای دوران دبیرستانم یه وقتایی میان بهم سر میزنن ولی من تمام تایم خالی رو با سفر پر میکنم 

از این کاربری دو تا خل و چل استفاده می کنن😁 بنابراین توهم سوتی گرفتن نزنین🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم همه دوست دارن تنهایی مستقل و راحت زندگی کنن 

ولی تو خانواده ی ما جا افتاده نیست دختر مجرد تنها زندگی کنه 

حتی اگه 

زنی شوهرش بمیره  با بچش بازم میره خونه ی پدرش 

مگه اینکه وضع مالی خانمه خوب باشه از شوهرش چیزی برسه بهش 

و سنشم بالای ۳۰ باشه بره 

وگرنه منی که ۲۱ سالمه  و یه دختر دارم این اتفاق ها بیوفته خانوادم عمرا بزارن 

مردم‌خیلی‌حرفامیزنن‌اگه‌بخای‌بنابه‌حرف‌مردم‌زندگی‌کنی‌اصن‌نبایدزندگی‌کنی‌ولی‌خب‌به‌سطح‌شعوروفرهنگ‌فا ...

والا من حرف فامیلامون پشیزی برام اهمیت نداره ولی خونوادم واسشون اهمیت داره. نمیخوام خونوادمو ناراحت کنم

به نظرت کاهش قیمت دلار وطلا بورس چطور میشه 

من سهامامو بلند مدت میگیرم

اما بورس امسال خیلی خوبه

ب نظر من ک خیلی رشد داره اگه سهمای بنیادی بخری

من خریدامو کردم دیگه دست نمیزنم تا چن ماه دیگه

مگر اینکه واقعا واجب باشه بفروشم چیزی

نیلوفر(قدبلند1400) عزیزم من خیلی دنبالت گشتم اگه برگشتی بهم خبر بده 
😂😂😂😂نه عزیزم اصلا دوست پسر ندارم که بیارم خونه  فارغ از کرونا من از صبح تا شب درگیر کارم ش ...

راست میگی ها چه خوش میگذره هر جا دلت خواست بری بیای 

بگردی با دوستات خونه جشن بگیری  و .... کیف میده 

والا من حرف فامیلامون پشیزی برام اهمیت نداره ولی خونوادم واسشون اهمیت داره. نمیخوام خونوادمو ناراحت ...

آره‌اینم‌هست‌اگه‌توخونه‌راحتی‌لازم‌نیس‌بری‌جای‌دیگه‌بعضیاازطرف‌‌خانوادشون‌اذیتن‌آرامش‌ندارن‌مجبورن

اگه‌ دوس داشتین‌ یه‌ صلوات‌ واسه سلامتی و شغلم بفرستین
عزیزم میشه بگی با چه منطقی تونستین خانوادتونو راضی کنید که تو ۲۰ سالگی نیاز دارید تنها زندگی کنید؟ ا ...

خیلی راحت عزیزم چون اهل یه خانواده مستقل هستم که دخترامون از پسرا مردتر و با عرضه ترن و همه توی سن پایین مستقل میشن خانواده مخالفتی ندارن 

به پدرم گفتم واقعا از لحاظ روحی احتیاج به تنهایی دارم و فکر کنم دیگه کم کم وقتش رسیده که جدا بشم، بابامم قبول کرد. مامانم یه کوچولو ناراحت بود چون فوق العاده به من وابسته هستن ولی اونم راضی شد

از این کاربری دو تا خل و چل استفاده می کنن😁 بنابراین توهم سوتی گرفتن نزنین🤣
به نظرم همه دوست دارن تنهایی مستقل و راحت زندگی کنن  ولی تو خانواده ی ما جا افتاده نیست دختر م ...

دقیقا 

منم الان شوهرم فوت شده با بچه م خونه پدرمم.با این ک خیلی اذیتیم اما چاره ای نیست .نمیذارن تنها زندگی کنیم

خیلی راحت عزیزم چون اصولا اهل یه خانواده مستقل هستم که دخترامون از پسرا مردتر و با عرضه ترن و همه تو ...

چه عالی عزیزم واقعا افرین به درک و شعور بالای خانوادتون انشالا موفق باشی 

آره‌اینم‌هست‌اگه‌توخونه‌راحتی‌لازم‌نیس‌بری‌جای‌دیگه‌بعضیاازطرف‌‌خانوادشون‌اذیتن‌آرامش‌ندارن‌مجبورن

من تو خونه راحتم. ولی ازادی بیشتری میخوام. مثلا خونوادم روی پسر حساسن. نمیذارن با دوستپسرم برم تفریح، مسافرت... من اینچیزارو میخوام

والا من که متاهلم دلم آب شد خوشبحالشون مجردی عشق و حال می کنن😂😂😂😂

اره بخدا 

حالا من متاهلم اجازه ندارم تا سر کوچه برم بیام باید شوهرم بعد مادرم اجازه صادر کنن 

یه روز مامانم میزاره  شوهرم نمیزاره 

یه روز شوهرم میزاره مامانم نمیزاره 

من خیلی بد بختم مقلا شوهرم خودش اینستا داره من ۲۱ سالمه نمیزاره من برم  انگار بچم 

آدم وقتی تو زندگیش سختی هم ببینه همش دلش میخواد بزاره بره 

تنهایی تو یه شهر دیگه زندگی کنه تا راحت شه هم از حرف مردم هم گیر های پدر و مادر و شوهر