2777
2789
عنوان

مادر شوهر بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 23 پست
😳😳😳😳😳😳😳😳😳افعی 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 پسرشه چطور از پیشرفت اون ناراحت شه هرچیم ادم بدی باشه ه ...

واقعا آدم حسودیه به من تنها نه با دوست فامیل همسایه کلا روانیه وباهم سر جنگ داره شنیدن کی بود مانند دیدن

شاید معجزه زندگی من توباشی که باآمدنت زندگیم رادگرگون کردی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا آدم حسودیه به من تنها نه با دوست فامیل همسایه کلا روانیه وباهم سر جنگ داره شنیدن کی بود مانند ...

ببین اگر از خانواده شوهرم برات بگم مادرشوهرتو سجده میکنی 

ولی هیچوقت هیچوقت توهین نکردم اجازه توهین درموردشونو نمیدم اونم با این غلظت

به هرحال یه جور توهین به خودم میدونم چون با پسر همون خانواده ازدواج کردم بگم افعی یعنی با پسر یه افعی ازدواج کردم پس شوهرمو اون فرقی ندارن 

کلا آدم حسودیه شوهرم چند ماهیه ازلحاظ شغلی پیشرفت کرده واین افعی ازحسادت داره خودشو می کشه🐉🐉وقتی م ...

دوست نازنينم هر آدمي هر قدر بدجنس،هر قدر خبيث،هر قدر بد ذات.....باشه هيچوقتتتتتت به پيشرفت بچه خودش حسادت نميكنه اينو مطمئن باش،ممكنه از پيشرفت عروس خيلي خوشش نياد ولي حاضره عالمة بده و بچه ش تو اوج باشه

ببین اگر از خانواده شوهرم برات بگم مادرشوهرتو سجده میکنی  ولی هیچوقت هیچوقت توهین نکردم اجازه ...

من حفظ ظاهر می کنم وبه روی خودم نمیارم

دوست نازنينم هر آدمي هر قدر بدجنس،هر قدر خبيث،هر قدر بد ذات.....باشه هيچوقتتتتتت به پيشرفت بچه خودش ...

دقیقا موضوع همینه هر مردی پیشرفت کنه خیرش برای زنشه وافعی باقسمت دوم مشکل داره 

دقیقا موضوع همینه هر مردی پیشرفت کنه خیرش برای زنشه وافعی باقسمت دوم مشکل داره 

تورو خدا اينجور فكر نكن به خودت آسيب ميزني روحتو آلوده نكن، آدم دنيارو ميده كه پيشرفت بچه شو ببينه،شايد مادرشوهرت رفتارهايي داشته كه باعث تنفرت شده و از اين بابت من قضاوتت نميكنم لابد عذابت داده ولي اينكه به بچه ش حسودي كنه هيچ جوره تو كتم نميره

تورو خدا اينجور فكر نكن به خودت آسيب ميزني روحتو آلوده نكن، آدم دنيارو ميده كه پيشرفت بچه شو ببينه،ش ...

خیلی خیلی اذیتم کرده همه خودش هم دختراش الانم دارن تقاص پس میدن البته ازلحاظ فرهنگ اجتماعی واقعا بی کلاس وعقب مونده هستن اه حالم به می خوره ازش

تورو خدا اينجور فكر نكن به خودت آسيب ميزني روحتو آلوده نكن، آدم دنيارو ميده كه پيشرفت بچه شو ببينه،ش ...

اتفاقا اون حرص می خوره من بیشتر لذت می برم می گم حرص بخور تا بمیری بدجنس 🤣