2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری؟؟

چیز شیرین یا ترش کدومش دوست داری؟؟

حداقل اب قند بخور قندت نیفته

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

من سر دوقلوهام تا ۳۳ هفته که زایمان کردم فقط ۱ ماه ۷ رو روی خوش دیدم کلا اینجوری بودم ولی به زور میخوردم خیلی کم و کم ولی تند تند مغزیجات آلو بخارا خرما میخوردم غذا هم کلا کم میخوردم ولی قیدشو نمیزدم

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
بارداری؟؟ چیز شیرین یا ترش کدومش دوست داری؟؟ حداقل اب قند بخور قندت نیفته

نمیدونم هنوز ولی بنظرم باردارم..از چیز شیرین بدم میاد🤦‍♀️😭😭

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤
نمیدونم هنوز ولی بنظرم باردارم..از چیز شیرین بدم میاد🤦‍♀️😭😭

خوب پاشو سالاد درست کن ترشش کن با غذات بخور حتی شده دوتا لقمه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
دوساعت دیگه نتیجش میاد دعا کن مثبت باشه..از بارداریه؟

انشالله مثبته، من که اینجوری بودم ضعف میکردم ولی نمیتونستم بخورم فقط از رو ترس اینکه برا بچه ها طوری بشه به زور میخوردم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
من سر دوقلوهام تا ۳۳ هفته که زایمان کردم فقط ۱ ماه ۷ رو روی خوش دیدم کلا اینجوری بودم ولی به زور میخ ...

خداکنه منم باردار باشم..چقدر مزخرفه اینجوری هیچی نمیتونم بخورم مخصوصا شیرین

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤
انشالله مثبته، من که اینجوری بودم ضعف میکردم ولی نمیتونستم بخورم فقط از رو ترس اینکه برا بچه ها طوری ...

انشالله اره واسه بچه باید بزور خورد..

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤