2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم میشه کمکم کنین🙏

343 بازدید | 36 پست

سلام دوستان مهربونم💐

بچه ها شوهرم امروز صبح گفت فردا میخوام ببرمت طبیعت یک جای خیلی سرسبز که از صبح تا عصر اونجا باشیم چایی و غذا ببریم اونجا بخوریم حالا من به خاطر کرونا میترسم نمیدونم برم یا نرم بهم گفت اونجا خیلی خلوته و تقریبا کسی اونجا نیست ولی یکم استرس دارم من از موقع کرونا فقط یکبار از خونه اومدم بیرون اونم مجبور بودم چون رفتم دکتر با ماسک و دستکش و دیگه اصلا بیرون نرفتم ولی شوهرم به خاطر کارش میره بیرون چون مجبوره البته رعایت میکنه ماسک و دستکش استفاده میکنه ولی من خونه نشین شدم 

چیکار کنم بچه ها برم یا نه؟

یعنی اگه بریم خدایی نکرده کرونا میگیریم؟😢

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

کدوم شهری عزیزم؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضای آزاد و طبیعت مشکلی نداره به نظرم

مرسی از کمکت دوستم🙏🌹

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
طبيعت م اشكال نداره

مرسی گفتین خیالم راحت شد🌹😍

افسردگی نگرفتی من که جمعه یه سررفتم خونه مادرشوهرم الان احساس افسردگی دارم احساس میکنم 30روزه نرفتم بیرون بابا کروناهست بایددباهاش زندگی کرد بعدم شماوسایل خودتو میبری بیرون ضدعفونی ببر حساس نباش باید باکرونا زندگی کرد

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
هیچی نمیشه برو فقط خودتو و شوهرتی 

مرسی گلم ممنونم❤😙

تهرانم عزیزم

عزیزم بنظرم بهتره نرید چون توی تهران هرجای طبیعتش هم محاله خلوت باشه یاقبلا کسی نرفته و زباله هاشونو ماسک ودستکشو ممکن جمع نکرده باشن

وقتی مجبور باشی میری بیرون ولی مجبور نباشی نره آدم بهتره

مااصفهان می‌خواستیم بریم صفه دیدیم یاخدا چقدر شلوغه انگار نه انگار کروناست 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
افسردگی نگرفتی من که جمعه یه سررفتم خونه مادرشوهرم الان احساس افسردگی دارم احساس میکنم 30روزه نرفتم ...

چرا خیلی سخته برام همش از ترسه بیش از حد از این بیماری میترسم منم افسردگی گرفتم

حرفتون درسته باید باهاش کنار بیام

مرسی نظرت رو گفتی عزیزم❤🌹🙏

عزیزم بنظرم بهتره نرید چون توی تهران هرجای طبیعتش هم محاله خلوت باشه یاقبلا کسی نرفته و زباله هاشونو ...

واقعا؟

اگه خطرناک باشه نمیرم 

مرسی نظرت رو گفتی دوستم❤🌹💐

واقعا؟ اگه خطرناک باشه نمیرم  مرسی نظرت رو گفتی دوستم❤🌹💐

خواهش میکنم عزیزم⁦♥️⁩

حوصلمون سربره میریم یه دور میزنیم و برمیگردیم 

البته وقتی مجبور باشی میری درغیراین صورت نریم بهتره

من رفتم دکتر بعد خانوم انگار نه انگار اومد نشست بی فاصله کنار یه مریض دیگه بدون ماسک ، همه مدلی هست بخصوص در بعضی جاها 

چندروز پیش از سمت ۳۳پل رد شدم خیلیا بدون ماسک بودن بااینکه تعطیلی هم نبود ولی خلوتم نبود

خواهش میکنم عزیزم⁦♥️⁩ حوصلمون سربره میریم یه دور میزنیم و برمیگردیم  البته وقتی مجبور باشی می ...

فدات گلم❤🌹

آره منم رفتم دکتر جز خودم و یک نفر دیگه هیچکس ماسک نداشت خیلی ترسیدم وقتی رفتم خونه همش توهم کرونا داشتم کنار خونمون یکی فوت کرده یک مجلس ختمی گرفتن به چه شلوغی من از پشت پنجره خونمون دیدم وای اصلا به فکر این بیماری نبودن😑😑😑😑😑😑