2777
2789
اسپرم مرد ۵ روز زنده است. از قبل باید رابطه برقرار بشه البته بایدی نیستا  بهتره ک اون روزا ...

از الان تا تقریبا ده روز دیگه تو اقدامم اخر ماه قمری هم هست پس اقدام رو کنسل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این نظراتی ک ب استارتر دادیم هییییچ روزی نباید اقدام کنه    

نه از روزهای هفته فقط سه شنبه شب( شب چهارشنبه) خوب نیست. در ماه هم باید به ماه قمری باشه و روزهای قمر در عقرب.

ولی اگه کسی هم حواسش نبود به خدا توکل کنه 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

شنبه و یکشنبه رو ول کن. چ فرقی میکنه کی باشه. وقتی شرایط مهیا باشه و تخمک و اسپرم جفتشون حاضر باشن دیگه لقاح انجام میشه. این حرفای خنده دار چیه آخه میزنین!!! اول ماه باشه وسط ماه نباشه. خرداد باشه تیر نباشه ....

شنبه و یکشنبه رو ول کن. چ فرقی میکنه کی باشه. وقتی شرایط مهیا باشه و تخمک و اسپرم جفتشون حاضر باشن د ...

نمیدونم اینا میگن ادم میترسه وقت مناسب انجام نده بچه ناقصی چیزی باشه

من تعجبم پس با این تفاسیر که دوستان میگن پس خارجی ها چیکار میکنن اونا هم نگاه میکنن شب جمعه و ... باشه!  

شنبه و یکشنبه رو ول کن. چ فرقی میکنه کی باشه. وقتی شرایط مهیا باشه و تخمک و اسپرم جفتشون حاضر باشن د ...

درسته حرفت ،پس این همه نوابغ دنیا مادراشون صبر کردن شب جمعه یا فلان شب برسه!