سلام روز همگی بخیر دوستان عزیز الان بیشتر پیام ها و منشن های من در رابطه با باز کردن کاربری نه من نه هیچ نی نی یار دیگه ای نباید کاربری باز کنه و برامون مسیولیت داره کاربرایی هستن که هر روز میگن کاربریشون بسته شه فردا باز میکنن!!!! کسانی که برای بحث و دعوا و توهین بسته شدن یک تا دو هفته و کسانی که برای بحث سیاسی و مذهبی بسته میشن 3 هفته تا یک ماه بسته میموونن ما پیام ها و منشن های شمارو میبینیم اما اجازه باز کردن نداریم لطفا به دوستانتون اطلاع بدید فقط کسایی که خودشون از قسمت تماس با ما درخواست میدن باز میشن چندین بار به خواست دوستان باز کردیم خود کاربر شاکی شده که چرا بدون اجازه من کاربریم رو باز کردید برای جلوگیری از این مشکلات خود کاربر با شماره و ایمیل معتبر باید تماس با ما یا تلگرام 09191027600 درخواست بدن حجم پیام ها واقعا زیاد خیلی از کاربران به جای اینکه یک بار پیام بدن دهها بار پیام میدن و روند پاسخگویی رو سخت میکنن لطفااا فقط یک بار پیام بدید تا بتونیم سریعتر پاسخ بدیم ممنون از همکاری و صبرتون
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
نی نی یار جان میشه یه جوری اشکال عکس نذاشتن رو برطرف کنید؟❤
امروز عکسا مشکل داره؟
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
عکسا یکم مورد دارن امروز باز نمیشه تایید میکنم درست شد چشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا من نمیتونم عکس پروف بزارم!؟ از نی نی یار 5 پرسیدم پاسخگو نبود یعنی چی 😒😒😒 پاسخگو باشید لطفا ...
عکسا امروز مورد داره
سلام خسته نباشین ببخشید سوالم خیلی مهمه برام چجوری میشه پیام هایی که از اول دادیم تو تایپیک ها ...
پست ها حذف نمیشن مگر موارد خصوصی مثل عکس و شماره
فقط امروز نیس که از تاریخ کاربریم تا امروز هر موقع خواستم عکس بزارم نشده اصلا میزنم وارد گالری هم نم ...
مشکل از گوشی خودتون چون اپلود عکس کلا مشکل نداره
نمیبینی هر چن روز ی بار چن نفر جمع میشن تو ی تامیک اه و نالــــه تو رو خدا فلانی رو برگردونید😕
اها اونجوری
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
نی نی یار بنظرم ی کاری کنین هیچکس نتونه عکس بزاره تو سایت
این چند روزه خیلی دردسر درست شد
چون خیلیا نمیدونن ک نباید بزارن
ادم مریض زیاد عضوه اینجا
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻