2777
2789
عنوان

کسی میدونه

108 بازدید | 12 پست

سلام

کاربر جدید هستم همیشه تواین سایت میومدم امروز دیگه ثبت نام کردم

کسی میدونه چراوقتی با یکی قطع رابطه میکنی اون طرف هنوز شماره تو تو گوشیش نگه میداره؟

منظورم جنس مذکره مثلا دوست پسر

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸

"اولین" رفتار سردش را که می بینیم
میگذاریمش پای کار و‌ مشغله اش..

یکجوری خودمان را قانع می کنیم ..و آنقدر  منطقی برخورد می کنیم که خودمان هم باورمان نمی شود!
خُب! تا اینجای کار ظاهرا مشکلی وجود ندارد ..

اما وقتی این رفتار کم‌ کم ‌ادامه پیدا کند  تماس ها، نگرانی ها، و دلشوره ها بی پاسخ بمانند بعد از آن پای جمله هایی مثل : "کمی درک کن"
و "الان نمیتوانم‌ صحبت کنم" یا‌‌‌‌ "بعدا تماس میگیرم"‌ بیاید وسط...
میفهمیم تنورِ دلش جای "دیگری" گرم است ..

از فاصله ی زیاد هم می شود عطر دوری اش را حس کرد.. "عطرِ دوری"، "بی توجهی"، "سایه ی یک نفر دیگر" ...
همینها کافیست تا به "مرگِ" رابطه مان پی ببریم‌!

یک‌ مرگ‌ ناخواسته که‌ ما را هم ‌از بس
خودخوری می کنیم‌ رفته رفته خواهد کشت!

اگر به هر دلیلی به اینجای رابطه رسیدید  دست نگه دارید ! درِ صندوقچه ی عشقتان را ببندید و "بروید" ...

و اصلا هم به فکر احیای این رابطه ی مرده ، که خدا میداند کِی ، کجا و در قلب چه کسی از نو "متولد" شده است،نباشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فکر میکنه ی وقت برا ایسگا کردن تو اینده های ن چندان دور برای تلافی لازم شه اگ مث من مریض باشه ...

اخه ادمیم هست که خیلیا میشناسنش و به هیچ وجه دوست نداره کسی از رابطه اش بدونه براش خیلی بدمیشه اینجوری بگم که اعتماد نمیکنه