2777
2789
عنوان

قرص لاغررررری گلوریا کی خوردههههه

348 بازدید | 40 پست

دخترا از این قرص اصلشو کسی خورده اگ خورده نتیجه گرفته یا ن

تمام خواسته هایت دست یافتنیست بشرط انکه خداوند در قلبت از الطاف بی چشم داشتش دمیده باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه قرصای لاغری؟جواب میده؟

خیلی تعریفشو شنیدم میخوام امتححان کنم هشت کیلو درماه کم میکنی

تمام خواسته هایت دست یافتنیست بشرط انکه خداوند در قلبت از الطاف بی چشم داشتش دمیده باشد
من خوردم  و کاش نمیخوردم😊

بیااااا بگوووو من سفارش دادم اصلشو اگ بده نخورم

ب کبد فشار میاره  بخاطر کافئینش فشارو میبره بالا  بیخوابت میکنه خوابت کلا بهم میریزه و.. ...

حالا وزنم کم کردی یا نه

خیلی تعریفشو شنیدم میخوام امتححان کنم هشت کیلو درماه کم میکنی

خودم کلا  قهوه زیاد میخورم ک وابم خوابم پنج ساعتم نیس

خواهشا هر کی چیزی ازش میدونه بگه استرس دارم شاخص توده بدنیم 34

97کیلوام خسته شدم از بس رژیم گرفتم سخت وزن کم میکنم با اینک کم میخورم و ورزش میکنم

دو کیلو ولی من وسطاش ولش کردم  واقعا بخاطر کبدم ترسیدم بعدش تا پونزده روز کبدم داشت پاکسازی می ...

از کجا فهمیدی کبدته