خواهش میکنم تجربیاتتون و بهم بگید خیلی اشتهام زیاده معدمم ناراحته ازونور میخورم معدم درد میگیره نمیخورم گشنم میشه یهو حمله میکنم به غذا نمیتونم اشتهام و کنترل کنم اگر چیزی بجز قرص سراغ دارید بهم بگید ثواب داره😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
قهوه تلخ اشتها رو خیلی کم میکنه ناشتا یا میان وعده قهوه تلخ بخور (بنوش) گاهی که میدونی گرسنگی کاذب داری اول یه لیوان آب بخور، اگه فایده نداشت قد نوک قاشق چایخوری قهوه تلخ زیر زبونت بذار
اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه