2777
2789

بچه ها من هر وقت یکم پیاده روی میکنم وقتی میام خونه پاهام کلی ضعف و غش میره؛؛ دقیقا مثل وقتایی که ساعات طولانی میریم کوه نوردی و پاهامون میبنده و ضعف میره؛ منم دقیقا اینجوری ام.

انگار یک هفته کامل کوهنوردی بودم😷

دلیلش چیه؟؟ چیکار کنم خوب بشم؟؟😭😭

۲۸ سالمه. مجرد هم هستم. بیماری قندخون و چربی و فشار خون هم ندارم.

اضافه وزن هم ندارم. نرماله. نمیدونم چمه😢

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم

کن امروز یکم پیاده روی کردم از شدت درد پا خوابم نمیبره

تیکر رسیدن ب ارزومه🙄میشه برا مشکلاتم دعا کنی اگ دلت خواست یک صلوات مهمونم کن❤️وپس از هر سختی اسانی است😍😍خداجونم خودت وعده دادی شاهدی چقدر درد کشیدم سختی کشیدم پس ارامش و راحتی رو هم تو سرنوشتم بزار من با تمام وجودم منتظرشم ممنونم ازت😊❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاثیرکروناعه کرونا میگه مگه من نمیگم نیاید چرامیاید اینجوری میترسونتون😕

شیرین عقل کی بودم من😂

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!

عضلات پات ضعیفه، پیاده روی رو ادامه بده تا قوی بشن. میتونی در کنارش هم ورزش های مربوط به پا تو خونه انجام بدی

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
تاثیرکروناعه کرونا میگه مگه من نمیگم نیاید چرامیاید اینجوری میترسونتون😕 ...

😂😂 والا بیراهم نگفتین؛ نباید بریم😅

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
وا دیگه جون برات نمونده که سر پا باشی

یعنی چی جون نمونده؟؟😕😕

ینی ضعف کردی

اهان. چون گفتین سر پا نمیشی دیگه؛ گفتم لابد میمیرم😅

😂😂 والا بیراهم نگفتین؛ نباید بریم😅

سلام گلم منم وقتی راه میرم عضلات پام خیلی ضعف میره باید دوساعت شوهرم ماساژش بده ...ووقتی هم راه میرم اززانو به پایین خیلی جون نداره مال شما خوب شد؟