2777
2789

ی حاجت خیییییلی بزرگ دارم😔

قراره پسفردا با بابام راجب دوس‌پسرم ک میخاد بیاد خواستگاریم صحبت کنم و استرس دارم ک راضی نشه😔

واسه چله برداشتن هم وقت ندارم واقعا چون پسفردا حتما بایدبگم

خواهش میکنم بگین ک چیکارکنم حتی ذکر یاودود هم گفتم ولی نمیدونم تاثیرداشته باشه یا نه😭

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
۱۰۰ بار دعای قاتل بن سلیمان رو بخون

شما امتحان کردی؟

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه با آرامش برو بگو خب اصن نگو بگو دوس پسرت اینا زنگ بزنن بیان بعد یواش یواش بگو ک میخوایش

اخه بابام با سن من مشکل داره میگه سنت کمه😔

من ۱۸سالمه😔😔

ببین بشین منطقی فکر کن اگه دوست پسرت واقعا ارزششو داره شجاع باش و بدون ترس با پدرت مطرح کن.جوری نشه ...

دوس پسرم خیلی دوسم داره واقعا بهم ثابت کرده

بابام خیلی غیرمنطقیه😔

عزیزم انشالله عاقبت بخیر بشی سه بار دعای مستشیر بخون

شما امتحان کردی؟

دوس پسرم خیلی دوسم داره واقعا بهم ثابت کرده بابام خیلی غیرمنطقیه😔

ببین من که ازت دوازده سال بزرگترم و خودم هنوز مجردم میگم بهت که بهترین پسر دنیا هم قدر پدر مادر خود ادم خیر خواه نمیتونن باشن.

نمیدونم چند وقته باهاشی،ولی خیلی از آقایون تازه بعد ازدواج لایه های پنهان شخصیتشونو نشون میدن.اگه واقعا بهش مطمئنی اصلا نترس و با پدرت حرف بزن.محکم و مودبانه و قاطع.چون ایندته قرار نیست بخاطر رودربایستی ایندتو ببازی

اخه بابام با سن من مشکل داره میگه سنت کمه😔 من ۱۸سالمه😔😔

تو خوبی حالا خانواده من با ۲۱ سال سن خواستگارامو رد میکنن ک نههه نمیشه سنش کمه البته همون موقع موند خواستگار دیگ هیشکی نیومد☹

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

ببین من که ازت دوازده سال بزرگترم و خودم هنوز مجردم میگم بهت که بهترین پسر دنیا هم قدر پدر مادر خود ...

من واقعا عجله‌ای برای ازدواج ندارم فقط میخام بابام ی جواب مثبت بده بعدش هروقت ک اجازه بده ما ازدواج کنیم بقران خسته شدم ازبس ب این قضیه فکرکردم

تو خوبی حالا خانواده من با ۲۱ سال سن خواستگارامو رد میکنن ک نههه نمیشه سنش کمه البته همون موقع موند ...

من عجله ندارم واسه ازدواج بخدا😔من فقط میخام بابام بهشون جواب مثبت بده بعد هرموقع ک خودش اجازه داد ازدواج کنیم