2777
2789
عنوان

چجوری حاجت گرفتین😔التماس میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 22 پست
من واقعا عجله‌ای برای ازدواج ندارم فقط میخام بابام ی جواب مثبت بده بعدش هروقت ک اجازه بده ما ازدواج ...

خب ببین هیچ پدری اجازه نمیده دخترش با یکی پنج شش سال بره بیاد.اگه قصدت الان فقط اشناشدنه و میتونی احساساتتو کنترل کنی فعلا به پدرت حرفی نزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عجله ندارم واسه ازدواج بخدا😔من فقط میخام بابام بهشون جواب مثبت بده بعد هرموقع ک خودش اجازه داد ا ...

من خیلی عجله دارم راستش 😂

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

چجوریه این ختم بهم میگی؟؟؟؟

ختم بسیار بسیار مجرب که معجزه میکنه گره زدن به نخ سفید

قبل از شروع سوره یس ۱۰۱ مرتبه ایه ۹ سوره یس و بعد شروع میکنین به خوندن سوره یس سوره یس هفت مبین داره که به هر مبین رسیدی گره میزنی و حاجتت رو میگی و کلا میشه ۷ گره بعد از پایان سوره یس و اتمام گره ها نخ رو میزاری لای قران سوره یس و بعد از حاجت گرفتن ان شاءالله نخ رو میزاری آب جاری

توجه کنید
بعد از اتمام سوره
۴۰ مرتبه میخونین

مَا مِنْ رَهْطٍ أَرْبَعِینَ‏ رَجُلًا اجْتَمَعُوا فَدَعَوُا اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فِی أَمْرٍ إِلَّا اسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُمْ فَإِنْ لَمْ یَکُونُوا أَرْبَعِینَ‏ فَأَرْبَعَهٌ یَدْعُونَ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ عَشْرَ مَرَّاتٍ إِلَّا اسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُمْ فَإِنْ لَمْ یَکُونُوا أَرْبَعَهً فَوَاحِدٌ یَدْعُو اللَّهَ أَرْبَعِینَ‏ مَرَّهً فَیَسْتَجِیبُ اللَّهُ الْعَزِیزُ الْجَبَّارُ لَهُ.