بچه ها سلام. من یارده ساله ازدواج کردم . یه دوقلو دارم. از اول تو خونه ای ک از پددشوهر به شوهر ارث رسیده زندگی کردیم یه خونه ی بزرگ تو یه محله ی پایین . همش دوست داشتم خونمونو بفروشیم بریم یه محله بهتر اما مشتری خوب نمیومد. حالا یه مشتری برا خونه پیدا شده شوهر میگه خونه رو بفروشبم طلا اب شده بخریم بعد بریم رهن بعدا با فروش طلا خونه ی بهتر جای بهتر میخریم .اخه چون خونمون محله پایینه با پولش نمیشه بریم یه محله خوب و یه خونه خوب . میترسم کلا با این کارش بی خونه بشیم برای همیشه . نگرانم
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الان خونه از طلا عقب تره ... خونه سودش بیشتره.... چون خونه به اندازه طلا گرون نشده..ولی نهایتا به تعادل میرسن یا خونه گرون تر میشه یا طلا ارزونتر...
ما دلار و طلاهامونو دادیم خونه خریدیم الان تو یک ماه متری 2 میلیون گرونتر شده..تو هم هم خر و نخواه هم خرما یا خونه بهتر یا محله بهتر ..معمولا هر دو با هم نمیشه
ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
الان خونه از طلا عقب تره ... خونه سودش بیشتره.... چون خونه به اندازه طلا گرون نشده..ولی نهایتا به تع ...
چرخ و فلک جان من میگم یه خونه کوچیک تو یه محله بهتر ک میشه بخریم میگه نه خونه ی خوب بخایم بخریم فقط راهش همینه . یعنی میگه یا همینجا میمونیم یا خونه خوب خاستی باید یه سال بریم رهن
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-