2777
2789
عنوان

ورم کلیه جنین.خطرناکه؟

760 بازدید | 14 پست

سلام خانما کسی بوده جنینش ورم کلیه داشته باشع.خطرناکه.برا من گفته یکیش چهار میلی و اون یکی شیش میلی ادرار جمع شده.دارم از ترس میمیرم.

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

ببین پزشک چی میگه فک نمیکنم چیز حادی باشع بخودت استرس نده انشالا خیرره 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گفت معمولا تو جنین پسر شایعه ولی تو نت خوندم میگفتن خطرناکه و ممکنه کلیه اش از بین بره.بخدا دارم از ترس میمیرم.همش گریه

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

بچه ات پسره؟ این تو پسرا خیلی شایعه.

پسر منم هفته ۲۰ بارداریم داشت. تا هفته ۳۵ از بین رفت خدا رو شکر. اکثرا یا تا اخر بارداری یا بعد از تولد با ختنه از بین میره.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

نگران نباش عزیزم اکثر هیدرونفروز ها تا زمان تولد از بین می‌رن

بعد از تولد متخصص اطفالش رو در جریان قرار بدین ابراتون سونو مینویسن حتی اگر برطرف نشده باشه عموما تا ۲ سالگی کنترل میشه 

جای نگرانی نداره 

پسر منم اینجوری بود بعد زایمان باید پیگیری کنی چند هفته ای؟

بیست هفته

ببخشید مشکل گل پسرتون برطرف شد؟

آره خداراشکر.سی و دو هفته که برا سونو وزن رفتم دکتر سونوگرافیش خیلی با تجربه بود گفت بچت سالمه و مشکلش رفع شده خداراشکر.البته دکتر زنان هم گفت تو پسر بچه ها شایع هست ولی برا اطمینان خوبه که پیگیری بشه

آره خداراشکر.سی و دو هفته که برا سونو وزن رفتم دکتر سونوگرافیش خیلی با تجربه بود گفت بچت سالمه و مشک ...

خدا رو شکر عزیزم

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..