2777
2789

من پسرم از کوچیکی یه عاااالمه لباس زرد داشت و داره. عاشق رنگ زردم. اینا خرافاته عزیزم. باور نکن.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه اختلاف رنگ بچه رو متوجه بشی، بعد اینکه بله رنگ زرد باعث میشه بدن زردی بریزه بیرون مخصوصا روزای اول تولد نوزاد، بعد اینکه زردی خون که  خیلی بالا باشه باعث آسیب به مغز میشه، برای همین نباید نوزاد لباس زرد بپوشه، تا میتونید وسایل سیسمونی هم نارنجی نگیرید

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نه عزیزم . قدیم میگفتن روزای اول  نپوشین چون بچه زردی داشته باشه مشخص نمیشده.از رو رنگ بچه تشخیص زردی میدادن. الان دیگه ازمایش زردی و اینجور چیزا هست 

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

نه بابا اون که ارثی وژنتیکی عقب ماندگی 

من دوتا پسرام از ۴ ماهگی لباس زرد خریدم واسشون عاشق رنگ زرد بودم ا نم قناریش خیلی خوشکله 

زودتر از اونم مامانم نمیزاشت میگفت زردی میگیره بچه  😕

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶