الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مواظب باش نشه افسردگی بعد زایمان بزار کنار به بچه برس با همسرت حرف بزن گریه میکنی بدتر اون و هم نارا ...
اون ناراحت نمیشه اگه میشد از صبح میگفت گریه نکن یا هر چیز دیگه دی اصلا براش مهم نیس نمیدونم چرا اینجوری شده قبلااینجوری نبود خیلی احساساتی بود الان انگار یه آدم دیگس
اون ناراحت نمیشه اگه میشد از صبح میگفت گریه نکن یا هر چیز دیگه دی اصلا براش مهم نیس نمیدونم چرا اینج ...
اگر به دعا اعتقاد دارین از یه فرد قابل اطمینان دعا بگیر مگه میشه عین خیالش نیاد شوهر من میگفت گریه نکن ببین دارن مسخره ات میکنن بنده خدا همیشه حواسش بهم بود
اگر به دعا اعتقاد دارین از یه فرد قابل اطمینان دعا بگیر مگه میشه عین خیالش نیاد شوهر من میگفت گریه ...
چی بگم والا اینکه عین خیالش نیس قبلا وقتایی که بحثمون میشد اینجوری رفتار میکرد من بهش گفتم از این رفتارش خوشم نمیاد اینکه ناددیده گرفته بشم و اینجوری باشه اونم میگفت باشه دیگه اینجوری نمیکنم اما حالا دقیقا داره اینکارو میکنه