2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین نظر بدین

175 بازدید | 32 پست

بچه ها من و شوهرم از وقتی کرونا اومده خیلی رعایت کردیم من که ۹۰ درصد خونه بودم الان شوهرم میگه بیا دو سه روز بریم شمال آب و هوامون عوض شه من نمیدونم با ماسک و دستکش بریم یا بازم صب کنیم 

چون کرونا معلوم نیس کی تموم شه و واقعا روحیمون داغونه 

نظرتون چیه 

هشدار که آرامش ما را نخراشی 💀🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وضعیت شمال کاملا داغونه 

همه جا هم بسته

بشین تو خونت

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

اگه اونجا ویلا دارین برید ولی اگه ندارین نه.با ماشین برید همون اطراف خونه تون پارک جنگلی یا صحرا و دشت خلوت

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
😭

ما که شمالیم دیگه برای خرید هم جرات نمیکنیم بریم بیرون 

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
بنظرم شمال شلوغه برین یه جای خلوت  بعدم تو شلوغی نرین تو ماشین باشین تهش برین کوه و دشت

شمال هم بازار و اینا نمیخاستیم بریم دلمون برا دریا تنگ شده 🙂

هشدار که آرامش ما را نخراشی 💀🙂