2777
2789
عنوان

کمبود وزن جنین و تجربه من

5829 بازدید | 36 پست

سلام خانوما 

من سه هفته پیش تاپیک زدم گفتم وزن بچم خیلی کمه تشخیص سونوگرافی iugr بود بچم بیست و چن روز عقب تر بود

دو سه روز که هیچ کار نکردم فقط غصه خوردم گریه کردم اینا

بعد با یه خانم که عطاری دارن و طب سنتی بلده مشورت کردم بهم گفت سویق بخورم

گفتم بدم میاد نمیتونم بخورم

گف باهاش فرنی درست کنم بخورم 

منم انجام دادم ۱۷ روز هر روز فرنی سویق خوردم و هر روز یک لیوان آب سیب طبیعی ناشتا بعد از ظهرها بعضی روزا یک لیوان شیر با سویق سنجد بعضی روزا هم بادوم درختی 

امروز رفتم سونو بچم تو همین ۱۷ روز ۱ کیلو زیاد شده بود 

و کاملا به وزن نرمال رسیده بود 

دکتر سونوگرافی میگف مطمئن بودم بچت باید دربیاد بره دستگاه انقد رشدش کم بوده راستشو بگو چی کار کردی من همچین موردی ندیده بودم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداراشکر.بچه من به دنیا که اومد دوکیلو بود.دستگاهم نمیخواست بااینکه ۳۶ هفته دنیا اومد.

آها خدا حفظش کنه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
منم همیشه تو فرنیش سویق میریختم بعدش که فرنی نمیدادم دیگه هرکار کردم نخورد

خیلی خوبه سویق 

شما هم تاثیرشو میدیدی؟

خیلی خوبه سویق  شما هم تاثیرشو میدیدی؟

آره عزیزم عاااالی بود هم قدش رشد کرد هم وزنش عالی شد. یدفه به دکترش گفتم گفت همش الکیه ولی گوش نکردم دادم

یه دوستی دارم بچش همسن بچه منه هرچقد بهش گفتم بده بچت نداد. بچش همیشه مریض و ضعیفه. تازه دوستم حوصله نداره ویتامینای بچه بیچارشو بده

آره عزیزم عاااالی بود هم قدش رشد کرد هم وزنش عالی شد. یدفه به دکترش گفتم گفت همش الکیه ولی گوش نکردم ...

چه خوب خداروشکر

ممنون.بعدم که بچه ات به غذاخوردن افتاد سویق بده بهش

آره حتما اینکارو میکنم ان شاءالله

من سویق خریدم با شیر قاطی کردم مزه اش بد نیست ولی خوردنشو دوس ندارم واسه همین سه چهار دفعه ببشتر نخو ...

فرنیش خوشمزه میشه من یک لیوان و نصفی شیر میریزم یه قاشق سویق گندم یه قاشق جو یه قاشق سنجد آخرش هم دو قاشق شیره انگور

آره دکتر به منم لیدی میل داد چهار قوطی خوردم بچه م ۳۳۰۰ دنیا اومد

اونم خیلی تعریفشو شنیدم ولی دکتر بهم نداد آخه من خیلی خودم چاق شدم فقط امگا ۳ داد مولتی رو هم از ۶ ماهگی قط کرده بود بخاطر اضافه وزنم گف دوباره بخورم