2777
2789
عنوان

کتابخونا یه لحضه بیاین 😍😘😘

216 بازدید | 25 پست

سلام. میشه یه رمان عالی  و عاشقانه ایرانی بهم معرفی کنین ؟ و بگین در مورد چیه ممنون   اینقدری بیکار موندم جز کتاب خوندن تفریحی ندارم  

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب که به غیر از کتاب خوندن تفریحی نداری ... رمان ایرانی نمی خونم ولی کتابایی که خوندمو میگم هرکدومو خواستی برات توصیح میدم 

شازده کوچولو، دنیای سوفی ، ملت عشق ، دختری که رهایش کردی ، یک بعلاوه یک ، جز از  کل ، خودت باش دختر ، کیمیا گر ، سه شنبه ها با موری  ، قلعه ی حیوانات و... 

یک رمان ایرانی هم خوتدم به تام بامداد خمار و بد نبود

مثلا چه کتابی خوبه؟؟

الان چیزایی که به ذهنم میرسه،کیمیاگر،کوه پنجم از پائلو کوئیلو،علی تنهاست،فاطمه فاطمه است،هبوط از دکتر شریعتی،کتاب قهرمان هند و چین،سووشون از سیمین دانشور،مدیر مدرسه از جلال آل احمد،خداوند الموت.اینا الان تو ذهنم بود

کتاب خوندن خوبه ک

رمان ماهتاب عاشقانس و خیلیم قشنگع

راجب یه دختر و پسریه ک عاشق هم میشن تو دانشگاه واسه هم جون میدن بعد دختره مجبور میشه ازدواج اجباری بکنه پسره که میفهمه ترکش میکنع و خیلی فحشش میده بعد چندسال دوباره همو میبینن ولی دختره تصادف میکنه و....

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

عاشقانه ی محتوادار میخوای یادت باشد ،قصه ی دلبری،دلتنگ نباش ،چایت را من شیرین می کنم عالین 

ولی کلا رمان هایی مثل رهش،ارمیا،طوفان دیگری در راه است،سلام بر ابراهیم،ارتداد،و کتاب های این نویسنده ها همه عالین

بلندی های بادگیر.دختری ک رهایش کردی.بادبادک باز

خیلی تعریف شنیدم از کسایی ک کتاب خون هستن.بلندی های بادگیر کلاسیک عاشقانه س 

فعلا بین بقیه کتابان تا بعدا بخونمشون

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
چقدر خوب که به غیر از کتاب خوندن تفریحی نداری ... رمان ایرانی نمی خونم ولی کتابایی که خوندمو میگم هر ...

مرسی . دختری که رهایش کردی در مورد چیه ؟؟

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن