2777
2789
منظورش همه اونایی هستن که خفیف گرفتن و اصلا به بیمارستان برای تست مراجعه نکردن  دیروز تو توییت ...

اره دقیقا از خیلیا تست نمیگیرن این امار کسایی که تست گرفتن و مثبت بوده چون به اندازه کافی کیت ندارن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
مشخصه که امار خیلی بالاتر ازین حرفاست ولی ۲۵ میلیونم خیلی زیاده ها

الانم الکی آمارو پایین میارن تا کنکورا رو برگزار کنن، بعدش که مثل نهایی آمار بالا رفت بگن نههههههه آنفلوآنزا اومده تقصیر اون بود 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود امریکا گفته دو مورد شناسایی که کهه احتمالا دوبار گرفتن اما ایران هیچ موردی ثبت نکردههه

نه عزیزم منبعتون فقطWHOباشه من چند روز یکبار تمان اخبارش رو میخونم.‌به بقیه حرفها و بحثها توجه نکن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مردم حرف زیاد میزنن واقعا فکر کردی اگه ناگیرایی نداشت اینهمه دانشمند تو جهان دنبال واکسنش بودن؟&nbs ...

🔸هیچ درمان قاطعی برای بیماری کرونا وجود ندارد

👤 مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه برگزاری جلسات مستمر و هفتگی پژوهشی – درمانی  بررسی وضعیت طرح های پژوهشی و روشهای درمانی بیماری COVID-۱۹ :
🔹 هیچ درمان قاطعی برای بیماری کرونا وجود ندارد و تنها درمان های حمایتی درمان استاندارد است.
🔹 به گزارش وب دا،بخش زیادی از درمانهای معمول کرونا  در ایران و تمام نقاط دنیا ، بصورت کارهای پژوهشی و درقالب مطالعات بالینی انجام می شود .
🔹 به طور معمول دو تا سه جلسه در هفته با درمانگران اصلی کرونا برگزار می شود که در این جلسات در خصوص روشهای مختلف درمانی بحث و تبادل نظر می شود و  نتایج کارها بین اساتید ردو بدل می گردد و این موجب هماهنگی بیشتر میان اعضای هیأت علمی که از گروه های مختلف عفونی ،داخلی اورژانس و  و ای سی یو هستند می گردد .
🔹 متاسفانه بیماری کرونا یک بیماری بسیار ناشناخته است و اطلاعات بسیار کمی در خصوص این بیماری در اختیار جامعه علمی دنیا و پزشکان است، بنابراین ارزیابی مستمر و پژوهش در مسیر شناخت ، درمان و کنترل این بیماری اهمیت دو چندان دارد.

البته فعلا چیزی پیدا نشده شاید بعد ها باشه

به نظرتون تا آخر شهریور واکسنش به ما هم میرسه؟؟ 

واکسن ۲ سال طول میکشه ساخته بشه

از اولش تو ایران که هر هفته یکی واکسنشو ساخته 😂

حالا برید شایعات کشورهای دیگه رو بیارید

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.