2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشتکم پرید یه اصطلاحه 

آها

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
آره  گفت 35میلیون نفر دیگه هم میگیرن

وااا پس اینکه میگن بیشترین امار رو امریکا داره اونم با سه میلیون و نهصد هزار نفر چیه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
واکسن نداره میگن چون بودن کسایی که دو بار گرفتن پس واکسن براش تاثیری نداره

هنوز ثابت نشده که کسی دوباره گرفته واسه بعضیا ۶۰ روز طول میکشه بیماریشون طولانی تره و معلوم نیست در دراز مدت چه عوارض موندگاری توی بدن داشته باشه

دروغه هیچکس دوبار نگرفته تو سازمان بهداشت جهانی هیچ ابتلای مجددی ثبت نشده مگر اینکه از نظر ژنتیکی ک ...

یه پرستاره تو مصاحبه میگفت از همکارام بودن مواردی که دوبار گرفتن  دکتر من گفت یه بار بگیری دیگه نمیگیری،من موندم کی درست میگه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
وااا پس اینکه میگن بیشترین امار رو امریکا داره اونم با سه میلیون و نهصد هزار نفر چیه

اشتباه آمار دادن تا دیروز راستشو نگفته بودن که ایران اینهمه آدم مبتلا شدن

یه پرستاره تو مصاحبه میگفت از همکارام بودن مواردی که دوبار گرفتن   دکتر من گفت یه بار بگیری دی ...

مردم حرف زیاد میزنن

واقعا فکر کردی اگه ناگیرایی نداشت اینهمه دانشمند تو جهان دنبال واکسنش بودن؟ 

هیچکس به این سرعت دوبار نمیگیره حداقل باید برای مدتی بدنش ایمن بشه مگر شرایط خاص ژنتیکی داشته باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

منظورش همه اونایی هستن که خفیف گرفتن و اصلا به بیمارستان برای تست مراجعه نکردن 

دیروز تو توییتر یه پرستاره نوشته بود از هر 10نفر به یه نفر میگیم تستت مثبته، چون جا نداریم، میره اگه حالش بدتر شد برمیگرده 

برای همین میگن ماسک بزنین دیگه 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
دروغه هیچکس دوبار نگرفته تو سازمان بهداشت جهانی هیچ ابتلای مجددی ثبت نشده مگر اینکه از نظر ژنتیکی ک ...

خود امریکا گفته دو مورد شناسایی که کهه احتمالا دوبار گرفتن

اما ایران هیچ موردی ثبت نکردههه

اشتباه آمار دادن تا دیروز راستشو نگفته بودن که ایران اینهمه آدم مبتلا شدن

مشخصه که امار خیلی بالاتر ازین حرفاست ولی ۲۵ میلیونم خیلی زیاده ها