2777
2789
ن نشدم بی بی هم نزدم

وای چه دلی دارید، فردا بگیرید دیگه، به من هم خبرشو بدید  

البته با این شرایط وخیم ادم جرات نمیکنه سمت بیمارستانا بره. من که دیگه باید ۲ ماه ال دی بخورم کیستم بره بعد اقدام کنم از الان دل تو دلم نیست واسه اون موقع ولی از طرفی هم شدیدا نگران این وضعیت کرونایی ام

فقط پناه بر خدا دیگه

خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه دلی دارید، فردا بگیرید دیگه، به من هم خبرشو بدید     البته با این شرایط وخیم ادم ج ...

ایشالا زود خبر حاملگیتو بدی عزیزم

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)

متشکرم. خدا بچه هاتونو سالم نگه داره

من هم منتظر جواب بی بی شما هستم ان شاالله جواب هر چی هست خیر باشه      

خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت..

سلام دوست عزیزم

چقدر نفستون حق بود، ان شاالله به حوائجتون برسید.

من پریودم عقب افتاد شک کردم گفتم اخه من که کیست دارم باردار نمیشم چند ماهم هست منتظر بچم ولی باردار نشدم، ولی یه بی بی چک گرفتم و در کمال ناباوری ۲ تا خط افتاد دیروز رفتم کوثر ازمایش دادم و مثبت شد واقعا خیلی خوشحالم و ممنونم از دعای خیر شما. ان شاالله ۲ شنبه ۱۰ صبحم میرم کوثر برای ویزیت پیش دکتر لالوها. باز ممنون بابت اینکه دکتر خوب معرفی کردید بهم. شما ازمایش ندادید؟

سلام دوست عزیزم چقدر نفستون حق بود، ان شاالله به حوائجتون برسید. من پریودم عقب افتاد شک کردم گفتم ...

سلام عزیزم مبارکهههه

من خداروشکر پریود شدم و خیالم راحت شد

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
سلام عزیزم مبارکهههه من خداروشکر پریود شدم و خیالم راحت شد

ممنون فدات

خب خداروشکر

باز هم برای معرفی دکتر لالوها تشکر