2777
2789
من خودم معدم سفته.هرچی میخورم انگار گیر میکنه.آخه من هم تهوع شدید هم سوزش معده گرفتم تو بارداری..

نه منظورم زیر دلته

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم معدم سفته.هرچی میخورم انگار گیر میکنه.آخه من هم تهوع شدید هم سوزش معده گرفتم تو بارداری..

منظورم از زیر دل رحمته ها

اوکی..شیر خودتو میدی به دخترت؟من خیلی دلم واسه دخترکوچولوم میسوزه😔

چجوری بفهمم حاملم یا ن؟

حالا 31مهمه یا 11؟

ببخشید من تاپیکای دیگتونو خوندم.شما شب ادراری پسرتون حل شد؟چون پسر منم این مشکلو داره..

کلا بطور قطع شب ادرار نداشت مگر اینک قبل خواب نوشیدنی زیاد میخورد ازطرفیم خودم خیلی گشتم دیدم ک تا پنج سالگی شب ادرار حساب نمیشه ...بعد پنج سالگی میگن شب ادراریه

ببخشید من تاپیکای دیگتونو خوندم.شما شب ادراری پسرتون حل شد؟چون پسر منم این مشکلو داره..

خواهش میکنم عزیزم

دقیقا حالتای منم اینجوری بود من حتی پد میذاشتم. زیر دل و کمرم هم درد میکرد و اینقدر ترشح داشتم که می ...

عزیزم من سر هردو بچهام پیش لالوها بودم 

به جرات میگم فوق العادس

آخه با حدس و گمان نمیشه که عزیزم.پیشگیریتون طبیعی بود؟یا بیبی چک بزن یا آز خون بده خیالت راحت شه

طبیعی بوده

باورت نمیشه میترسم از نتیجه هردو رو ببینم

چند وقت پیش ینی فروردین آزمایشم مشکوک شده بود انقد ترسیدم ک نگو