2777
2789

سلام خانم های عزیز میخوام ازتون راهنمایی بگیرم

اولش بگم خدمتتون که 42 سالمه و یه پسر 12 ساله و یه دختر 4 ساله دارم که تو این مدتی که سر کار میرم پیش مادرم بودن و پدر و مادرم خداخیرشون بده و عمر با عزت مثل گل ازشون مراقبت میکنند و خییلی از زحمتام رو دوش اوناس.

15 سال سابقه کار تو یه شرکت نیمه خصوصی دارم(قراردادی هستم) 7 صبح تا 4 که تا برسم خونه ساعت 5 میشه.(نزدیک خونه مامانم خونه گرفتم تا راحت بچه ها رو بزارم و عصر ها بردارم)

یه مدتیه که از کار خسته شدم و دلم میخواد کمی استراحت کنم تا روحیم خوب بشه و اینکه عذاب وجدان دارم که کم کنار بچه هام هستم.البته که من با حقوقم یه مقدار از اقساط رو میدم ولی دوستانم پیشنهاد کردن که از بیمه بیکاری استفاده کنم (سه سال بهم تعلق میگیره)و کمی به خونه و زندگی و روحیم برسم و با اون پول بیمه بیکاری قسط هامو بدم و بعدش برای بازنشستگی با 20 سال سابقه دو سال آخر رو بیمه اختیاری کنم. کار همسرم آزاده و خداروشکر بد نیست اوضاعمون .خودمم میگم این همه سال به پدر و مادرم زحمت دادم دیگه بسه.

میخوام بیمه بیکاری بگیرم و خونمو از اون محله ببرم تا خانوادم کمی استراحت کنن.درسته که همش میگن اگه بچه ها نباشن دور از جون دق میکنیم ولی میدونم که به استراحت احتیاج دارن و میبینمشون از این همه لطف خجالت میکشم.

نظرتون چیه دوستان عزیزم. کارمو بیخیال بشم و چند سال استراحت کنم؟؟ تجربه ای دارید بگید

هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمه وقت یا   یه سال مرخصی بدون حقوق بگیر

اگه نه هم واقعن از لحاظ مالی به مشکل می خوری همون بیمه بیکاری هم خوبه

منم گاهی بهش فکر می کنم سابقم کمه وگرنه همچین کاری می کردم و اینکه بیمه بیکاری هم حقوق تنهاست و هیچ مزایا و اضافه کاری نداره از لحاظ مالی به مشکل می خورم

وقتي با حقوق همسرت زندگيتون اوكيه نرو بنظرم

كار بدون علاقه  زنو شكسته و پير ميكنه و از طرفي وقتشه ي مدت ريلكسيشن كني و رو بچه هات تمركز كني

بنظرم نرو و استراحت كن

من همون 🧚🏻‍♀️arstar سابقم🙋🏻‍♀️تركوندنم نامردا☹️تركيدنمم بخاطر زدن حرف دل خودم و شماها بود❤️فداي سرتون👑👑
اره حتما این کارو بکن مگه چند بار به دنیا میای که بخوای انقدر سخت بگیری به خودت  منم بیمه بیکا ...

چجوریه؟ ینی چکار باید بکنی؟ چقد بهت میدن؟ 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
اره حتما این کارو بکن مگه چند بار به دنیا میای که بخوای انقدر سخت بگیری به خودت  منم بیمه بیکا ...

مرسی عزیزم

چجوریه؟ ینی چکار باید بکنی؟ چقد بهت میدن؟ 

من ۴ سال سابقه کار داشتم به مدیرعاملمون گفتم نمی خوام کار کنم برام نامه زد رفتم بیمه بیکاری درخواست دادم تاریخ قراردادمم تازه تموم شده بود

نیمه وقت یا   یه سال مرخصی بدون حقوق بگیر اگه نه هم واقعن از لحاظ مالی به مشکل می خوری همون بی ...

آره بالاخره بیمه بیکاری کمتر از حقوقه ولی میگم باز بهتره

وقتي با حقوق همسرت زندگيتون اوكيه نرو بنظرم كار بدون علاقه  زنو شكسته و پير ميكنه و از طرفي وق ...

البته تا حدودی همسرم اقساطو میده و خرج خونه رو بیشتر قسط ها رو من میدم. ممنون عزیزم