2777
2789

سلام عشقا 

من قصد هردوش رو دارم ولی ب دلایلی تا بهار سال اینده دکتر گفته جلوگیری کنم با این اوصاف میتونم مهرماه دماغمو عمل کنم ؟ پنج شش ماه بعدم اقدام ... دماغم گوشتیه و یه قوز ریزم داره خیلی دوس دارم عمل کنم فقط میترسم با بارداری خراب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وای من سر ی اتفاقاتی ۳ هفته عمل بینی عقب افتاد و از شانس من تو یکی از اون روزای ۳ هفته باردار شدم .. از اوجایی که بارداریم همراه با عادت ماهانه بود ... متوجه بارداریم نشده بودم تا بعد عمل بهوش نیومدنم ..‌ 

۳قلو باردار شدم و اصلا بارداریم ورم بارداری رو فرم بینیم تاثیری نزاش خیلی استرس اینو داشتم خداروشکر خوب در اومد 

تو بارداری احتمال اینکه بینت باد کنه خیلیه

اول زایمان کن بعد برو عمل

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
سلام وای من سر ی اتفاقاتی ۳ هفته عمل بینی عقب افتاد و از شانس من تو یکی از اون روزای ۳ هفته باردار ش ...

خداروشکر عزیزم ۳قلو😍 ! دماغتون گوشتی بود ؟ میگن گوشتیا احتمال برگشتش هست 

سلام وای من سر ی اتفاقاتی ۳ هفته عمل بینی عقب افتاد و از شانس من تو یکی از اون روزای ۳ هفته باردار ش ...

وای چه عجیب 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

سه قلوها کجان الان؟ 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

منم سوالم عین تویه استارتر و مجردم و دماغم گوشتی ولی میترسم قبل بارداری عمل کنم اخه میترسم برگرده ولی اخه خب کی عمل کنم پس؟ من میخام 4 تا بچه بیارم ینی انقدررر صبرکنم و بعد چهارتا بچه دماغمو عمل کنم؟

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه
منم سوالم عین تویه استارتر و مجردم و دماغم گوشتی ولی میترسم قبل بارداری عمل کنم اخه میترسم برگرده ول ...

الان عمل کن تا مجردی  هرچی فاصله بین عمل و بارداری بیشتر باشه میگن بهتره