یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
ارکتایپ معصوم ما بینهایت دلش میخواد همه چیز رو به هم ربط بده و دنبال نشونه ها باشه اما داری با این تفکر به خودت آسیب میزنی و به احساسی که ممکنه نافرجام باشه دامن میزنی
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
میفهمم حست چیه.... چون دقیقا الان درگیرشم.... منم یکی دوست دارم که خبر نداره.... و حتی از من فرار میکنه... منم دلم میخواد همه چیزو ربط بدم و نشونه بدونم...حتی میشینم میگم اگه تا ساعت فلان دیدمش مثلا رد شد یعنی دوسم داره و بعد که رد میشه میگم اینم نشونه!!! درصورتی که دارم خودم گول میزنم! زیاد بهش نباید فکر کنیم ، اون چیزی که خدا برای ما مقدر کرده باشه همون میشه فقط ازش بخواه اون چیز و اون کسی که مال تو هست رو زود و به بهترین شکل وقتی که ذوقش رو داری بهت بده❤
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
شاید این اعتقاد منه نمیدونم ولی فکر میکنم ازدواج خیلی اختیاری نیست، چون خیلی چیزا بهش مربوط میشه مثلا سرنوشت افراد، تولد فرزند و... که ممکنه تاثیر زیادی تو دنیا وزندگی خیلیا حتی داشته باشه ... بخاطر همین هروقت میخوام بجنگم یا به خدا التماس کنم با خودم میگم چقدر بد اگه خواست من اونی نباشه که خدا میخواد و درست نیست ... فقط درست دعا میکنم، همش میگم اگه این آدم مال منه نذار دیر بهش برسم الان میخوامش و... اگرم نیست نذار مهر یه غریبه بی ربط تو دلم بمونه..... من بی نهایت دوسش دارم ... وقتی از کنارم رد میشه انگار روح من از جسمم در میاد و باهاش میره.... میفهمم چقدر دردناکه این حس....انشاالله خدا بهمون آرامش و خیر بده😔💕❤