2777
2789
عزیزم.بلدی بخونی خدا خیرت بده..میدونی شوهرم تو یه شرکتی کار میکته..ازهمه تست خون گرفتن.برا.کرونا..بع ...

سی ار پی این   آزمایش ک گذاشتی نرماله دکترش ...

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟؟؟

نخواستم ب دکترش بد و بیراه   بگم  نقطه گذاشتم 

جواب تستش خوبه بیخودی ترسوندتون

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

الان اینا ک گفتی.تو ازمایش هستن.یعنی دارمش.خطر داره

انتی بادی و سی ار پی توی آزمایشات ک گذاشتی هستن جوابشون خوبه

نگران نباش راحت بخواب 

اهاا..اخ اینا چرا اینطوری مردم نگران میکنن..عزیزم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی.مرسی    

قربانت ممنون نگران نباش عزیزم

ویتامین فراموش نکنی روزانه بخورید منم هر  روز می خورم باید بدن قوی باشه تا اگه مبتلا شدیم اذیت نشیم

قربانت گلم..مرسی.ان شاءالله ک همیشه سالم باشی    

مرسی عزیزم ❤