2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم   جوابات خوبن ولی اینو   بدون  هم انتی بادی هم پی سی ار و هم سی ار پی همه خطادارن  ممکنه طرف مثبت باشه  ولی نشون نده توی خیلی از بیمارامون این موارد رو دیدیم 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

نرماله همه چی

عزیزم.بلدی بخونی خدا خیرت بده..میدونی شوهرم تو یه شرکتی کار میکته..ازهمه تست خون گرفتن.برا.کرونا..بعد دکتر خودشرکت..میگه باید پیگیری شه.چون سی ار پی.بالاس نمیدونم چی...حالا نمیدونیم چی.عصری هم رفتیم مطبـ..دکتر میگه باید برید بهداشت

عزیزم.بلدی بخونی خدا خیرت بده..میدونی شوهرم تو یه شرکتی کار میکته..ازهمه تست خون گرفتن.برا.کرونا..بع ...

اینجا که نرماله همه چی ولی مراقب باشین و بدنتون تقویت کنین اگ علایم داشتین برین پیش پزشک

عزیزم.بلدی بخونی خدا خیرت بده..میدونی شوهرم تو یه شرکتی کار میکته..ازهمه تست خون گرفتن.برا.کرونا..بع ...

سی ار پی توی عفونت  سرماخوردگی افراد رماتیسمی و .... هم بالا میره فقط واسه کرونا نیست ک نگران نباش ولی برای اطمینان بررسی کنید

ازیترومایسین روزی یکی بخورین واسه کرونا اگه  مثبت هم باشی با  دارو  نشون نمیده ویتامین سی و دی و ای هم بخورین

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه