2777
2789

اول خودم میگم با شوهرم میرفتیم شهرستان گفت تو بیا بشین من یکم استراحت کنم سرعتم بالا بود نزدیک دوربین بودیم گفت سرعت کم کن حالا برو دنده چهار منم هول کردم بجا دنده چهار زدم دنده عقب ماشین بیچاره هنگ کرد شوهرم دیگه حرفی نداشت فقط می خندید 😣😣

خدایا زندگیم روبه خودت گره میزنم گره کور.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو در دانشگاه موقع استارت ماشین خاموش شد پیاده شدم کاپوت زدم بالا چون کلی هم کلاسی هام اونجا بودن و مسخرم میکردن بعدن 😁😁😁 تازه ۱۹ سالم بود 😢😢

طراح داخلی و دکوراتیو . @karostudioo

وقتی میخوام ترمز بگیرم میرم زیر دنبالش ببینم کدومشونه😂😂

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

تقریبا ۹ سال پیش خواستم برم دخترمو از کلاس شطرنج بیارم بارون میبارید هوام تاریک بود یکی از برف پاک کنهای ماشین خراب بود از کوچمون دراومدم یه نیسان درست نبش کوچه پارک بود خواستم بپیچم راست ندیدمش زدم بهش اونم رفت جلو خورد به یه پرایدی که پارک بود ...چند نفر از صدای تصادف از سوپرمارکت سر کوچمون دویدن بیرون😖ماشینم هیچی نشد به نیسانم هیچی نشد اما چراغای پرایده شکست گلگیرشم فرو رفت ...بعدم چون میخواستم زود برم دخترمو بیارم لباس درست و حسابی ام نداشتم اونموقع چادری بودم اما چادرمو سر نکردم گفتم پیاده که نمیشم یه دامن گل گلی روشم پالتوی چرم🥴😬زنگ زدم همسرم اومد زود بجای اینکه از تصادف بپرسه گفت چادرت کو 🥺خلاصه که دوان دوان برگشتم خونه همسرمم خسارت پرایدو داد و رفت دنبال دخترم🙄