2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی چجوری با نماز نخوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 66 پست
همین خجالتت شروع خوبی برات عزیزم بخدا من نماز اول وقت خون نیستم ولی به جان بچم روزی که اول وقت میخون ...

به خدا رو سیاهم  انقدر خوندم و ترک کردم که شرمندم

انقدر یاد خدا نکردم که الانم که مشکل دارم حناق گرفتم نمیدونم چی بگم به خدا 😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
به خدا رو سیاهم  انقدر خوندم و ترک کردم که شرمندم انقدر یاد خدا نکردم که الانم که مشکل دارم حن ...

خدا همه بنده هاشو دوست داره چه خوب چه بد عین یه مادر که همه ی بچه هاشو دوست داره هیچوقت برای شروع به خدا نزدیک شدن دیر نیست

صدبار اگر توبه شکستی باز آ

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا میخوند الانم خیلی تو کارای مدهبی و فرهنگی شرکت میکنه ولی نماز رو نمیدونم چرا نمیخونه خودشم م ...

خب بهش بگو کتاب 3 دقیقه تا قیامت رو بخونه و اینکه تا نماز کسی قبول نشه باقیه اعمالش قبول نمیشه

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
خب بهش بگو کتاب 3 دقیقه تا قیامت رو بخونه و اینکه تا نماز کسی قبول نشه باقیه اعمالش قبول نمیشه

خیلی باهاش حرف میزنم همش میگه خدا گفته حق خودم رو میبخشم حق مردم رو نمیبخشم آخه زورم میاد حق مردم هم رعایت نمیکنه

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
عزیزم منم موقع ازدواج گفتم که برام مهمه اونم گفت که میخونه اصلا بابام نمیخواست شوهرم بده چون دید شوه ...

به حرف نیست که

رفتارش و اعتقادات دیگه اش مهمه که معلوم‌میکنه که چقدر پایبنده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خیلی باهاش حرف میزنم همش میگه خدا گفته حق خودم رو میبخشم حق مردم رو نمیبخشم آخه زورم میاد حق مردم هم ...

ببین دقیقا همینی که گفتم

اصلا این منطق که خدا میبخشه حق خووش رو پسمهم نیست!!! خیلی منطق خطرناکیه واسه کل زندگی

هر کس بگه فقط واسه نمازه اشتباه میکنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
به حرف نیست که رفتارش و اعتقادات دیگه اش مهمه که معلوم‌میکنه که چقدر پایبنده

خب ما سنتی ازدواج کردیم همسرم فرزند شهیده و مادرش هم مذهبی و اینکه هرجا تحقیق رفتیم گفتن ولایی و مذهبی هست که این دو خیلی ملاک مهمی بود برام از خودشم پرسیدم گفت که مسجدی نیستم ولی نماز میخونم  واینکه یکسال بعد ازدواج هم میخوند ولی یواش یواش دیگه نخوند باورت میشه ماه رمضون روزه میگرفت نماز نمیخوند

ببین دقیقا همینی که گفتم اصلا این منطق که خدا میبخشه حق خووش رو پسمهم نیست!!! خیلی منطق خطرناکیه وا ...

آره بابا خودمم قبول دارم اصلا کوچک شمردن گناه خودش بدترین گناهه

خیلی باهاش حرف میزنم همش میگه خدا گفته حق خودم رو میبخشم حق مردم رو نمیبخشم آخه زورم میاد حق مردم هم ...

نه اتفاقا نماز نخوندن برابر با شرکه عزیزم ینی تو اونقد عظمت و احترام برای خالقت قائل نیستی که روزی نیم ساعت بهش تعظیم کنی و احترام بزاری

خب ما سنتی ازدواج کردیم همسرم فرزند شهیده و مادرش هم مذهبی و اینکه هرجا تحقیق رفتیم گفتن ولایی و مذه ...

خب ملاکهات همین بود؟فرزند شهید و مادر مذهبی و ....

در مورد اعتقادات دیگه مثل نظرات سیاسی( منظورم چیزای عمومی هست نه خیلی خاص)نظرش در مورد حجاب و ...نپرسیدی؟

من دیدم آدمی که ده روز اول محرم کلا زندگیش تو هیئت میگذره کل سال انتظار اون ده روز رو میکشه ولی دوست دختر داره و ....به خاطر همین اصلا به ظاهر و حرفای آدما زیاد اهمیت نمیدم

خب ملاکهات همین بود؟فرزند شهید و مادر مذهبی و .... در مورد اعتقادات دیگه مثل نظرات سیاسی( منظورم چی ...

نه عزیزم من که همه چیز رو نگفتم بخشی از صحبت هاش رو گفتم من خودم چادریم خودشم گفت گه زن با حجاب میخواد در مورد اعتقادات صحبت کردیم محرم و نامحرم 

من فقط بخشیش که در مورد نماز بود روگفتم

نه اتفاقا نماز نخوندن برابر با شرکه عزیزم ینی تو اونقد عظمت و احترام برای خالقت قائل نیستی که روزی ن ...

قبول دارم خدا کمکم کنه نماز صبحم قضا نشه

قبول دارم خدا کمکم کنه نماز صبحم قضا نشه

منم با نماز صبح مشکل دارم فعلا ک چون بیکارم تا اذان بیدار میمونم😀 ولی بخوابم اصلا نمیتونم بیدار شم

منم بود ولی خواهر فقط تا یکسال خوند رفتیم مکه بعدش تا دوماه خوند رفت کربلا بعدش تا دو ماه خوند دیگه ...

گلم ایشون دچار تنبلی یا غفلت شدن شما به این خانومی ک همسرتو انقدر دوس داری ک فکر اخرتشم هستی باید روشنش کنی . 

مثلا یه راهش مطالعه س . خودت بخونی و براش تعریف کنی 

چیزایی ک میدونی بیدارش میکنه .

معاد رو یادش رفته شاید .

شاید بندگی رو یادش رفته 

شاید حب دنیا گرفتتش 

ریشه یابی کن تو میشناسیش دیگه 

کتابای شهید دستغیب و زندگی پس از مرگ سه دقیقه در قیامت کتابای میرزا ملکی تبریزی 

این دست کتابا برای معاد شناسی

سخنرانی های پناهیان موصوع عبد و مولا و عبودیت برای قسمت بندگی 

و حلاصه زحمتش گردن شماست خانم گل 🤗🤗🤗

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
گلم ایشون دچار تنبلی یا غفلت شدن شما به این خانومی ک همسرتو انقدر دوس داری ک فکر اخرتشم هستی باید رو ...

ممنون عزیزم حتما میرم دنبال این کتب

و اینکه التماس دعای فراوان