2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی چجوری با نماز نخوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 66 پست
منم خودم میخونم ..شوهرم خیلی آدم خوبیه ولی خب نمیخونه اصلا

شوهرمن مدام باید مراقب باشی تا نلغزه دعا کن که پول حروم تو زندگیم نیاد

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
موقع ازدواجم از ملاک های مهم صرف نظر نکردم که یه روز به این وضعیت دچار شم

عزیزم منم موقع ازدواج گفتم که برام مهمه اونم گفت که میخونه اصلا بابام نمیخواست شوهرم بده چون دید شوهرم بچه شهیده راضی شد

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم نخونه دق میکنم خیلی برام مهم بود برا همین از ملاکای ازدواجم بود 

منم بود ولی خواهر فقط تا یکسال خوند

رفتیم مکه بعدش تا دوماه خوند رفت کربلا بعدش تا دو ماه خوند دیگه نخوند

از اول شرط کردی باهاش که نماز بخونه/؟

آره

عزیزم التماس دعا دورم ازت . تو نمازات منم دعا کن . الهی خیر ببینی . صلوات فرستادم برای قشنگی زندگیت

ممنون عزیزم چشم اگر لایق باشم 

شمام دعا کن مال حروم سر سفره ام نیاد

مجربه

توسل ب امام زمان عج کن وازشون بخواه

کسایی که خودارضایی میکنن برای ترک میتونن توی نت بزنن مرکز نزدیکی به خدا وعضوتلگرامش بشن توی ترک خودارضایی وگناهای دیگه خیلیییییییی کمک میکنن مخصوصا خودارضایی ..هر گناه جنسی..ی بخش داره ب اسم ساحل ارامش و توش پاسخ داده شده ب سوالات متنوع وهر سوالی ک میخوای میتونی بپرسی هرکی کمک خواست درخدمتم گناه کبیره است که عذاب خدا رو داره وحدیث داریم خدا تو روز قیامت به چهره فرد خودارضاکننده نگاه نمیکنه .وپیامبر ص فرمودند با فرد خودارضا کننده هم غذا حتی نمشن..ضعیفیه چشم۲لاغری شدید۳کم شدن اعتماد ب نفس۴ازدست دادن زیبایی۵گودی زیر چشم ها۶ درمردان زودانزالی۷مشکلاتی در اینده برای فرزند اوری۸کم شدن حافظه و......درتهران درسالهای اخیر عده ای ب علت همین کار راهی تیمارستان شدند به خیال بعضی ها عوارض نداره ک کاملا در اشتباه محضن و حتی بعضی دکترا هم میگن ضرر نداره که حرف کاملا اشتباهیه قطعا اگه ضرر نداشت اسلام اسم گناه کبیره رو روش نمیذاشت ولی بعد ترک خدا روشکرحتی کاملا ازبین میرن ولی ب امید اینده دور نگین بعدا ترک میکنم چون ممکنه بعدنی از راه نرسه یا عوارضش خیلی بدجور رو فرد اثرگذاشته باشه ناامید نباشین هرچه زودتر ترک کنین بهتره بزرگترین ضررش هم اینه ک ادم رو از خداخیلی دور میکنه ولذت عبادت رو از ادم میگیره خدا منتظرتونه برگردین توبه کنید خدامیبخشه بهترین راه ترک اینه ک هر چی فیلم مبتذل وتحریک کننده داری حذف کنی تو اتاق تنها نباشی.واسه زندگیت برنامه ریزی داشته باشی.نماز اول وقت بخونی 
من برعکس شمام از خدا خجالت میکشم😔

همین خجالتت شروع خوبی برات عزیزم بخدا من نماز اول وقت خون نیستم ولی به جان بچم روزی که اول وقت میخونم اصلا حس و حال سبکی دارم

آره

خب پس باهاش حرف بزن بگو قول دادی

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
خیلی دوست دارم نماز بخونه هرچی باهاش صحبت میکنم هیچ کلا با خیلی از اختلافامون کنار اومدم فقط براش دع ...

منم فقط دعا میکنم کاری دیگه از دستم بر نمیاد التماس دعا دارم

بخاطر شما نماز خون شده بود؟ من جات باشم تا نخونه بجه نمیارم

نه بابا میخوند الانم خیلی تو کارای مدهبی و فرهنگی شرکت میکنه ولی نماز رو نمیدونم چرا نمیخونه خودشم میگه تنبلم خدا منو ببخشه

بخدا موکب امام حسین بود چقدر سختی کشیدم گفتم اشکال نداره با دوتا بچه کوچیک تحمل کردم ۲۰ روز تنهایی وشیدم همه امیدم این بود که روش تاثیر بزاره ولی فقط دوماه تاثیر داشت باز بیخیال شد

یکی رامیشناسم شوهرش نمازنمیخوند باهزار دعا ونذر دقگقربون صدقه رفتن زنش اخرش موفق نشد به اینکه ننمازب ...

خیلی میگم اینا رو بهش ولی تاثیر نداره

بچه ها حتی مادرشوهرم بهش گفت شیرمو حلالت نمیکنم ووهفته خوند دیگه نخوند

انشاالله محتاجم بدعا

مارو هم دعا کن برای خوشبختیت صلوات میفرستم

خب پس باهاش حرف بزن بگو قول دادی

تاثیر نداره

زیاد بگم میگه منو تو قبر تو نمیزارن

تاثیر نداره زیاد بگم میگه منو تو قبر تو نمیزارن

خب ولش کن عزیزم تو تلاش خودتو کردی اون خودش میدونه و خداش

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها.