2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی چجوری با نماز نخوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 66 پست
منم با نماز صبح مشکل دارم فعلا ک چون بیکارم تا اذان بیدار میمونم😀 ولی بخوابم اصلا نمیتونم بیدار شم

من که گندش رو درآوردم اصلا نمیتونم بیدارشم

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
نه عزیزم من که همه چیز رو نگفتم بخشی از صحبت هاش رو گفتم من خودم چادریم خودشم گفت گه زن با حجاب میخو ...

منم اینا رو مثال زدم.منظورم اینه با سوال از عقاید دیگه معلوم‌میشه طرف چجور آدمیه

باورت میشه من یه خواستگار رو فقط واسه یه سوال رد کردم؟ازم پرسید نظرتون در مورد دیدن شو( کلیپهای خوانتده های اونورآبی خخخخ)چیه؟منم یهو جا خوردم

گفتم آخه این چه سوالیه از من چادری مذهبی؟خب معلومه نظرم‌چیه...بعد به ذهنم رسید پس احتمال زیاد یا خودش نگاه میکنه یا دوست داره که در موردش پرسیده...مثل اینکه من بپرسم‌نظرتون در مورد مشروب چیه!

و شد که کلا دلچرکین شدم و رد کردم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینا رو مثال زدم.منظورم اینه با سوال از عقاید دیگه معلوم‌میشه طرف چجور آدمیه باورت میشه من یه خ ...

کار خوبی کردی عزیزم ولی بخدا خیلی با ملاک های مندفرق داشت اما متاسفاته هیچکدوم رو اول نگفت یا شایدم بعدها شد 

مثلا یکماه بعد عقدم بهم یه عالمه سی دی نشون داد و گفت که اینا فیلم ناجوره من یخ شدم ولی قسم خورد که دیگه نمبینه یا روز صحبت بهش گفتم به شدت با دود و دم مخالفم اما بعدا فهمیوم قلیون میکشه خب چیکار میکردم دیگه کار ازکار گذشته بود اما خدارو شکر اونا دیگه ترک شد متاسفانه شوهرم خیلی تحت تاثیر جو قرار میگیره جایی هم که کار میکرد افتضاح بود با هزار تا نذر و نیاز از اونجا اومد بیرون الان رفت بنگاه 

دارم دق میکنم اصلا پولی که تو بنگاه در میارن رو بهش اعتماد ندارم شب تاسوعا به دستای بریده ی حضرت عباس قسمش داد پول حروم نیاره تو زندگیم و قول داد حالاهم فقط توکلم به خداست و پدر شهیدش

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
کار خوبی کردی عزیزم ولی بخدا خیلی با ملاک های مندفرق داشت اما متاسفاته هیچکدوم رو اول نگفت یا شایدم ...

میدونم تو ازدواج سنتی خیلیا گول میخورن و به ماها هم زیاد یاد ندادن که چجور سوالهایی بپرسبم تا طرف پسر خوبی به نظر میاد میگن قبول کن!

امیدوارم همسرت به قولش عمل کنه در مورد نماز سخنرانی و ...دانلود کن بهش بده از آقای قرائتی و پناهیان مثلا

ببین از کدوم سخنران خوشش میاد

اونقدر نشون بده تا بالاخره تاثیر بذاره

صحبت های تکان دهنده زیاد هست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ممنون عزیزم چشم اگر لایق باشم  شمام دعا کن مال حروم سر سفره ام نیاد

انشاالله ان شاالله . عزیزم 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
ممنون عزیزم حتما میرم دنبال این کتب و اینکه التماس دعای فراوان

بهترین کارو میکنی . انسان هر چی بیشتر بخونه زندگیش شیرینتر .

شماهم برا من خییییلی دعا کن با دل پاکت 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ.