2777
2789
عنوان

تو خونمون موش اومده از ترس نمیتونم بخوابم چکارکنم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چسب موش بگیر از داروخانه بزار جا های مختلف خونتون بعد خیار بزار روش ولی سعی کن با دست نصفش نکنی با ...

فقط دعا کن زود صبح بشه 

با وجود این من نمیتونم بخوابم از ترس

در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°

وای خیلی بده یه سری هم خونه ما بچه موش اومده بود داشتم‌سکته میکردم از داروخونه چسب موش بگیرید با دستکش بازش کنید بزارید یه گوشه خونه که حدس میزنید اونجا باشه خودش می افته توش ما حدس میزدیم‌تو اتاق باشه گذاشتیم اتاق من‌یه شکلات‌ هم انداختم‌وسطش رفتم طبقه بالا خونه مادرشوهرم برگشتیم دیدیم افتاده توش

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

منم از موش فاضلاب چندشم میشه

فعلا برو زیر و روی اتاقتو بگرد. مطمئن شدی تو اتاقت نیست زیر درت یه چیزی بزار که نصفه شب نیاد تو لااقل امشبو راحت بخواب

فردا سر حال خونوادگی دنبالش بگردین

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
شاید اومده تو اتاق قبلش:))))

میگم اصلا معلوم نیس

لامپ اتاق سوخته

اصن وضع بی ریخته

از تو اشپزخونه صدا های ناجور میاد😟

در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°

منم دیروز شوهر قویم دوتا تو حیات خلوت بودن تو تله انداخت 🤗🤗🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀

ببین چسب گذاشتی حتما یه تیکه خیار نشسته بزار 

حتما خیار با دستکش خورد ریز کن بریز رو چسبه چون اگه بوی دستت رو خیار باشه موش حس میکنه و در میره خیار هم)بوی تندی داره راحت جذب میشه 

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
استارتر حق داری نخوابی😐 استارتر با اجازت میشه اگه تجربه در خصوص دوران دوستی و ازدواج دارید به تاپ ...

عزیز من تاحالا این موقعیت ها برام پیش نیومده ،