2777
2789

وقتی دامپزسکی دوس نداشتی چرا ۷ سال عمرتو هدر دادی ؟

بنظرم اگه میتونی شغلی مرتبط با رشتت پیدا کنی سر کار بری و پول دربیاری و زندگی و تفریح کنی خیلی بهتر از این که دوباره بخوای کنکور پزشکی بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین چندروز پیش با دااداشم میحرفیدم زتش از من 2 سال کوچیکتره دانشگاه نرفته هیچ هنری ام نداره من متواصع ام اونروز گیر داده بود ازدواج کن و ... گفتم مجبور که نیستم بینه بد و بدتر یکی و انتخاب کنم گفت تهش چی گفتم هیچی فرق من و زنت مگه چیه برگشت گفت وضع لیلا خیلی بهتر از توعه دلم شکست که به چیه زنش مینازه 

زندگی خودتو بابقیه مقایسه نکن.شما موفقی اونام موفقن.مقایسه نکن کارخودتوبکن

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
من میدونم اگر اینجا حرفی بزنم دوستان حساس میشن 😑😑😑😑

بزن عزیزم. حتی اگه کسی حساس میشه

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
خب مقایسه نکن یا مثل اوونا شو‌😂😂  دندون پزشکی برو

چرا دندون پزشکی؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
چزا شما هم از زندگیت لذت نمیبری؟

یعنی منظورتون اینه درس رو رها کنم؟

نه اصلا اینطور نیس آواز دهل از دور خوش است مثلا من خودم هرموقع بیکار میشم افسردگی میگیرم. عاشق دخت ...

خیلی ممنونم عزیزم😍😍❤

انشاالله شما  هم شاد و موفق و پیروز باشین🌷😘

همین چندروز پیش با دااداشم میحرفیدم زتش از من 2 سال کوچیکتره دانشگاه نرفته هیچ هنری ام نداره من متوا ...

ای بابا😑😑

شما رو الکی حساس کرد😕

وقتی دامپزسکی دوس نداشتی چرا ۷ سال عمرتو هدر دادی ؟ بنظرم اگه میتونی شغلی مرتبط با رشتت پیدا کنی سر ...

خب علاقه ندارم اصلا. و بخاطر یه دلایلی نتونستم انصراف بدم.

پشیمون هم هستم ولی خب چاره ای ندارم و کاریه ک شده.

مجبورم از صفر شروع کنم

بنظرم اشتباهت اینجا بود ک رشته ات رو ادامه ندادی توی همون زمینه فعالیت کنی چرا؟؟ رشته ی بدی نیست ب ...

علاقه ندارم بهش. و به اجبار و اصرار خانواده انصراف نتونستم بدم😢

حسود هرگز نیاسود. ولش اونارو میبینی بدتر افسرده میشی

الان این جمله انگیزشی بود؟😅

علاقه ندارم بهش. و به اجبار و اصرار خانواده انصراف نتونستم بدم😢

بیخیال بابا علاقه ندارم یعنی چی

ب ایندش فک کن

تو الان بری مثلا پزشکی تا فارغ التحصیل بشی و وارد بازار کاربشی میدونی چن ساله میشی.البته نمیخام ناامیدت کنم.میخام درست راهنماییت بکنم.

تو میخای درس بخونی شاغل باشی پول دربیاری.بجای وقت گداشتن برای کنکور و اون همه استرس کشیدن.رشته ت رو ادامه بده

البته این نظر منه تصمیم گیرنده ی نهایی خودتی گلم