2777
2789
جالب اینه اونام همین فکرو میکنن😕میگن درگیر بچه و شوهر و فامیلاش نیس کارش دو سه تا کتاب خوندنه اینا ...

اگه دو سه تا کتاب خوندن آسونه پس چرا خودشون حاضر به همه کاری هستن الا درس😑

ادم اینچیزا رو میشنوه بیشتر حرصش میگیره😭

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
بیخیال بابا علاقه ندارم یعنی چی ب ایندش فک کن تو الان بری مثلا پزشکی تا فارغ التحصیل بشی و وارد با ...

البته اضافه کنم ب روحیه ت هم بستگی داره

من خودم واقعا همچین کششی رو ندارم.بعد بیست و جهار سال درس خوندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب علاقه ندارم اصلا. و بخاطر یه دلایلی نتونستم انصراف بدم. پشیمون هم هستم ولی خب چاره ای ندارم و کا ...

ولش کن بابا از زندگیت از سالهای عمرت لذت ببر یه شغل مرتبط با تحصیلاتتم پیدا کن بنظر من ارزششو نداره پزطک عمومی بشی ک چی؟ ماهی نهایت ۱۰_۱۵ تومن دربیاری اونو با آرایشگری هم میشه به جیب زد یا حتی با بلاگر شدن... منم ماما هستم میخواستم دندون بخونم ولی بعدش منصرف شدم ازدواج کردم و بچه دار شدم و تو رشته خودم استخدام شدم و لذت دنیا رو میبرم حتی نمبخوام ارشد بخونم کم تا حالا درس نخوندیم کم استرس نکشیدیم واقعا دیگه بسمونه بهترین سالهای جوانیمون با استرس و کنکور گذشت

بیخیال بابا علاقه ندارم یعنی چی ب ایندش فک کن تو الان بری مثلا پزشکی تا فارغ التحصیل بشی و وارد با ...

اره میدونم چند ساله میشم. تا اخر عمر دیگه درگیر درس میشم.

ولی خب پیش خودم میگم ممکنه تا ۹۰ سالگی عمر کنم؛ چرا ۶۰ سال عمرو نادیده بگیرم فقط بخاطر ده یازده سال که مسیر اشتباه رفتم.

البته عمر دست خداست و زندگی بر پایه احتماله.

ممکنه یکی ۱۵ سالگی شروع کنه و چهل سالگی بمیره.

ممکنه هم یکی ۳۰ سالگی شروع کنه و ۸۰ سال عمر کنه.

ادم از فردای خودش خبر نداره

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
میگم ینی همینیکه هس حسودی کنه آرامش نخواهد داش مثل الان پ حسودی نکنه😂🤭 

چشم مرسی😂

ولش کن بابا از زندگیت از سالهای عمرت لذت ببر یه شغل مرتبط با تحصیلاتتم پیدا کن بنظر من ارزششو نداره ...

چون شغل و رشتتون رو دوست دارید.

متاسفانه من دوس ندارم و از اول انتخابم اشتباه بود. نمیدونید چقدر دارم حسرت میخورم بخاطر این سالایی که تو یه مسیر اشتباه وقتمو هدر دادم

ول کن بابا ریکسیشن کن واس خودت. من خودم اینستا رو میبینم افسرده میشم بعدش🤭 ولی دیگه چیکار کنیم زندگ ...

ریکسیشن چیه؟

من میدونم اگر اینجا حرفی بزنم دوستان حساس میشن 😑😑😑😑

بگین اشکالی نداره

همین چندروز پیش با دااداشم میحرفیدم زتش از من 2 سال کوچیکتره دانشگاه نرفته هیچ هنری ام نداره من متوا ...

دیدگاه اکثر مردهای ایرانی اینه عزیزم 

ناراحت نشو 

ازدواج رو اوج موفقیت میدونن ، البته مردان سنتی