دوستان من کدم دست کسی بوده برام خرید و فروش میکرد حالا خودم میخوام بخرم بلد نیستم کارگذاری مفید هستم. کسی هست راهنمایی کنه سوال بپرسم؟ ممنون میشم
شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول واسه خرید برم جستجو اسم سهام رو سرچ کنم مثلا سپاهان خب اینو میخوام بخرم بزنم رو خرید بعدش چه کنم؟ 2500000 میخوام سهم بخرم
شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم
سینا بورس جواب میده حالا منم یه تاپیک بورس زدم اموزش اولیه هست تا جایی که بتونی عرضه اولیه بخری
رفتم تاپیک سینا بورس پیدا کنم مطالعه کنم اگر باشه که دیدم ترکیده نیست
اره سه شنبه چهار شنله میخره یروز بعدش داخل پرتفوی نشونش میده
حالا مراحل خرید سهم های دیگه چیه؟ مبلغ از کجا بدونم چقد بزنم؟
ممنونم اول واسه خرید برم جستجو اسم سهام رو سرچ کنم مثلا سپاهان خب اینو میخوام بخرم بزنم رو خر ...
اگه صف خرید باشه باید بالاترین قیمت روز رو وارد کنی و در قسمت حجم تعداد سهمی که میخوای رو باید وارد کنی و بعد خرید بزنی
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
اول نمادی که میخای بخری بزار توی دیده بان. بعد بازش کن قسمت تعداد رو تعداد سهام و قسمت قیمت همقیمتی ...
قیمتی که میخوام بخرم از کجا بدونم چند بزنم؟ همون قیمتی خودش بالاش زده بزنم؟
اگه صف خرید باشه باید بالاترین قیمت روز رو وارد کنی و در قسمت حجم تعداد سهمی که میخوای رو باید وارد ...
صف خرید از کجا بفهمم؟ ببخشید