2777
2789
عنوان

دوستانى كه اپل واچ دارن بيان❌❌❌

176 بازدید | 5 پست

ميخوام برا اپل واچم بند زنجيرى كارتير بخرم

قيمتا تو پيجاى مختلف متفاوته از ٢٨٠ هست تا ١٩٠

هيچ كدومم فروش حضورى ندارن..

نميدونم به كدومشون اعتماد كنم!!!

اگه پيج معتبرى تو اينستاگرام ميشناسيد لطفا معرفى كنيد🙏🏻

يا تو تهران يا تبريز جايى رو ميشناسيد كه ميشه حضورى خريد كرد بگيد

خيلي دوس دارم داشته باشم😁😁😁😁😁

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم ببینم کیا اپل واچ دارن    

دخترعمه من ک برا تولد شوهرش ی گوشی ایفون و اپل واچ رو خرید😐🤐😂آه ای کاش من شوهرش میبودم

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

تو حس ششمت خیلی خوبه من دفعه ی قبل سوال کردم اما سرت شلوغ بود و نتونستی جوابمو بدی میشه الان بپرسم و جواب بدی؟

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!