2777
2789
عنوان

سفر یک روزه به شمال😁😂

1163 بازدید | 78 پست

سلام خانوما 

هر کی میدونه بگه لطفا مرررسی 💋

نزدیک ترین ساحل که بشه چادر زد یا رفت تو آب نسبت به تهران کجاست و اینکه چند ساعت میشه حدودا 

شنیدم محمود آباد نزدیکترین ساحله شما چیزه دیگه ای نمیدونید؟

تو اين کرونا اخخ

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کرونا حالا حالاها هست یه روزه میخوایم دو نفره بریم بیایم دیگه 😑

ديگه تو همون يه روز همه اتفاقا ميفته تو ده روز قرار نيست که بيفته اون شمالياي بدبخت چه گناهي کردن از دست شما

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
😂😂😂قربونت بشم کرونا که حالا حالاها نمیره یه روز شاد باشیم حداقل خودمون دوتاییم دیگه 😂

شادي شما اونارو بدبخت ميکنه 

😂😂😂قربونت بشم کرونا که حالا حالاها نمیره یه روز شاد باشیم حداقل خودمون دوتاییم دیگه 😂

مواظب باش ❤️

حالا این دفعه شلیک نمیکنم🤣

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
آخ که چقدر دلم تنگ هوا و مناظر شماله هر سال این موقع ها برنامه ریزی سفر به شمال رو میکردیم برا تعطی ...

اخی خب عزیزم دو روزه برید هتل نرید چادر بزنید اگه میتونید با کسی هم که در ارتباط نیستید 🙁

مگه ویلا میریم یه روز میریم لب ساحل دیگه 😑

همون لب ساحل همين امثال شما ريختن کرونا هم هر روز اوج ميگيره برين ولي حق الناس گردنتونه